Start met pensioen opbouwen

Als ondernemer regelt u uw pensioenopbouw zelf. Door uw vermogen slim in te zetten bent u verzekerd van een goede en onbezorgde oudedag. Hoe dit het beste kan, is voor iedereen anders. Wachten met het maken van een onderbouwd pensioenplan, kan desastreuze financiële gevolgen hebben.

Wat doen wij?
Vallura adviseert ondernemers over de opbouw van pensioen. U krijgt inzicht in welke alternatieven bij uw persoonlijke situatie en wensen passen. Hierbij leveren wij een totaaloplossing. Het advies bevat een concrete aanbeveling op welke wijze u het realiseren van een onbezorgde oudedag het beste kunt vormgeven. Wij ronden dit af middels het sluiten van een lijfrente-, pensioenproduct en/of risicoverzekering als dit uit het advies naar voren komt.

Ook bewaken wij de voortgang van de opbouw voor u. Verandert uw persoonlijke situatie? Of verandert de markt of wetgeving, waarmee u uw positie kunt verbeteren? Dan zorgen wij dat u hier gebruik van kunt maken. Wij ontzorgen u hierin. Zo bent u verzekerd van een goede en onbezorgde oudedag.

Onafhankelijk advies
Wij krijgen geen vergoedingen van verzekeraars of banken voor producten die via Vallura worden afgesloten. We zijn dus volstrekt onafhankelijk. Dat betekent voor u een objectief advies gericht op uw persoonlijke situatie.

Speciaal voor starters
Als startend ondernemer komt er veel op u af. Veel te doen in weinig tijd en weinig financiële ruimte om te sparen. Dat begrijpen wij. Speciaal voor starters (korter dan 1 jaar ingeschreven) hebben wij een laagdrempelige instap. U krijgt inzicht in wat belangrijk is voor uw pensioenplaatje en eventuele risicodekking wordt ingeregeld tegen een speciaal starterstarief. Ook bewaken wij uw vervolg. Zo kunt u zich richten op de opbouw van uw bedrijf en is uw pensioenpositie toch geborgd.

Tarief
Een persoonlijk advies wordt aangeboden tegen een vaste prijs, welke is gebaseerd op een uurtarief van € 85,-.

Voor het onderhoud van uw pensioensituatie neemt u een servicecontract af. De kosten hiervoor bedragen € 15,- (exclusief BTW) per maand.


Interesse? Neem contact op voor een offerte of kennismakingsgesprek.