Je pensioen regelen doe je zo als ondernemer met onze pensioenkit

Pensioen hoeft niet moeilijk te zijn. Maar waar moet je als ondernemer op letten om het goed te regelen? Schrijf je in voor onze pensioenkit en ontvang de informatie die jou helpt de juiste keuze te maken.

Deze pensioenkit vraag je gratis aan en bestaat uit een set van waardevolle tips die je per e-mail ontvangt om zelf je pensioen te organiseren. We doen dit stap voor stap, zodat het niet teveel ineens wordt en je voldoende tijd hebt om het op te kunnen pakken wanneer jou dat uitkomt. Als je de stappen hebt doorlopen weet je precies hoe jij je pensioen regelt. Je komt dan ook in aanmerking voor ons garantie abonnement, waarin wij bewaken dat jij ook gegarandeerd een goed pensioen gaat behalen. 

Voor jongere ondernemers
Deze pensioenkit richt zich op ondernemers die nog geen acties ondernomen hebben op hun pensioen. De pensioenkit is ook zeer geschikt voor de ondernemers die enkele jaren ondernemer zijn en "iets" gedaan hebben, maar nu willen weten of dit ook echt goed is.

Meer over de pensioenkit van Vallura
Schrijf je direct in en stel je financiële toekomst veilig
Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met ons Privacybeleid.

Meer over de pensioenkit van Vallura
Vallura is specialist in pensioenoplossingen voor ondernemers. Jarenlange ervaring wordt gecombineerd met een flinke dosis ervaring, fiscale kennis én praktische toepassingen. Deze kennis gaan we delen in onze pensioenkit, waarbij je stap voor stap wordt meegenomen over hoe je je pensioen organiseert. Het enige wat je hoeft te doen is je contactgegevens achter te laten zodat we onze kennis met je kunnen delen. Met deze pensioenkit draagt Vallura bij aan onze missie om pensioen leuk, eigentijds & toegankelijk te maken.

Meld je nu aan, leer wat je kunt doen en ga onbezorgd je financiële toekomst tegemoet.

Meer over pensioen gaan opbouwen als ondernemer