Intake briefing: je pensioenkansen als ondernemer

Als ondernemer wil je graag je pensioen op orde hebben. Maar is het nu dan niet goed geregeld? Of valt er wel echt iets te verdienen voor je? Wij willen je niet alleen graag helpen, we willen vooral dat we iets toevoegen voor je. Met onze intake briefing zorgen we hiervoor. Met deze intake briefing bepalen wij of we van toegevoegde waarde voor je kunnen zijn en krijg je inzicht welke voordelen er voor jou daadwerkelijk te behalen zijn.

Wat zit er in de intake briefing?
Op basis van beperkte informatie die we van je nodig hebben zijn we in staat met 90% zekerheid te kunnen bepalen op welke manier we iets kunnen toevoegen voor je. Je krijgt inzicht in wat jouw belang is en onze voorgestelde aanpak om jou te helpen. 

Hoe ziet de intake briefing eruit?
Het is een digitaal rapportje waar je op 1 A4 kunt zien waar jouw kansen liggen en wat jouw belang is. 

Wat zijn de kosten?
Wij voeren deze intake uit als onderdeel van onze dienstverlening. Wij brengen hiervoor geen aanvullende kosten in rekening. Komt uit het rapport wat jouw voordelen zijn, maar je besluit om de uitvoering door een andere partij te laten doen? Dan brengen wij een eenmalige bijdrage in rekening ter dekking van de kosten van onze werkzaamheden.

Interesse?
We bieden dit pas aan vanaf - naar verwachting - 1 augustus. Laat je contactgegevens achter en wij nemen contact met je op voor de mogelijkheden