Koffiegesprek pensioen voor ondernemers

Als ondernemer wil je graag je pensioen op orde hebben. Maar is het nu dan niet goed geregeld? Of valt er wel echt iets te verdienen voor je? En zijn de kosten niet hoger dan de baten? Wij willen je niet alleen graag helpen, we willen vooral dat we iets toevoegen voor je. Met ons gratis koffiegesprek zorgen we hiervoor. Tijdens deze gratis kennismaking bepalen wij of we van toegevoegde waarde voor je kunnen zijn en krijg je inzicht welke voordelen er voor jou daadwerkelijk te behalen zijn.

Wat zit er in het koffiegesprek
Het gesprek is bedoeld om ongedwongen kennis te maken en te bepalen of we iets kunnen toevoegen voor je. Je krijgt inzicht in wat jouw belang is en onze voorgestelde aanpak om jou te helpen. We geven je nog géén persoonlijk advies. Het gesprek vindt plaats op ons kantooradres of middels een video call. Het gesprek duurt normaliter 45 minuten en maximaal 1 uur.

En dan?
Je krijgt na afloop een bevestiging van de verkregen inzichten. Afhankelijk van je wensen en gemaakte afspraken kunnen we je een offerte doen toekomen om je van persoonlijk advies te voorzien. 

Wat zijn de kosten?
Aan het gesprek zijn geen kosten verbonden. Wij brengen hiervoor geen aanvullende kosten in rekening. Kunnen wij iets voor je betekenen, dan maken we daarvoor altijd kostenafspraken.

Interesse?
 Laat je contactgegevens achter en wij nemen contact op met je voor de mogelijkheden!