Webinar "Hoe je als jonge ondernemer je pensioen aanpakt"

Woensdag 13 januari 2021 19.30 uur

Uit onderzoek blijkt dat vééél ondernemers een probleem hebben als ze met pensioen gaan. Dat gaat jou toch niet gebeuren! Als jonge ondernemer lijkt je pensioen nog ver weg. Maar juist als je jong bent kun je veel geld verdienen met je pensioen! Bekijk ons webinar, zodat jij op een leuke manier inzicht krijgt hoe jij je pensioen in waarde gaat verdubbelen.

volg onze "leef nu en later" webinar

Wat je ontdekt tijdens deze bijeenkomst

  1. Waarom het onderbrengen van je pensioen in een bancaire lijfrente je nooit een optimaal pensioen oplevert
  2. Met welk simpel alternatief je dit wel gaat lukken
  3. Hoe gunstig plannen véél belastingvoordeel oplevert en je dus méér uit de winst van je bedrijf overhoudt
  4. Dat je door belastingbesparing snel extra geld kunt verdienen met een lijfrente
  5. Hoe je snel bepaalt of je ongeveer genoeg hebt om van te leven
  6. Dat pensioen meer is dan sparen voor later en je ook zaken wilt regelen voor het geval je onverwacht geen ondernemer meer kunt zijn

Voor jongere ondernemers 

Deze bijeenkomst richt zich op ondernemers die nog geen acties ondernomen hebben op hun pensioen. Het webinar is ook zeer geschikt voor de ondernemers die enkele jaren ondernemer zijn en "iets" gedaan hebben, maar nu willen weten of dit ook echt goed is.

Meer over dit webinar
Door járenlange ervaring, continu onderzoek en zorgvuldig opbouwen van contacten weten wij welke manieren van pensioen opbouwen voor ondernemers het beste resultaat oplevert. Deze kennis gaan we delen tijdens het webinar, zodat jij de zes inzichten krijgt om je pensioen in waarde te verdubbelen.

Zo is het rendement op banksparen wel erg laag. Je doet het al goed als je 1,4% rente krijgt. Je zet veel geld opzij, maar het levert amper een pensioentje op. Je wilt als ondernemer méér winst maken. Dat kan. Meld je nu aan, leer wat je kunt doen en ga onbezorgd je financiële toekomst tegemoet.

Meer over Vallura 

Vallura is specialist in het pensioenoplossingen voor ondernemers. Jarenlange ervaring wordt gecombineerd met een flinke dosis ervaring, fiscale kennis én praktische toepassingen. De passie van de onderneming is het helpen van de ondernemer. Hierdoor is een goed pensioen voor u gegarandeerd! Met de leef nu & later webinars draagt Vallura bij aan onze missie om pensioen leuk, eigentijds & toegankelijk te maken. 

Inschrijven

Schrijf je direct in. Na afloop krijg je ook een bericht om het webinar terug te kunnen kijken.