Service abonnementen Vallura

Hoe zorgen wij er voor dat uw persoonlijke situatie altijd optimaal is en u zelf onbezorgd kunt ondernemen?  Wij hebben een tool ontwikkeld om uw situatie te beheren. Hierbij onderhouden wij contact met u om te weten wat er speelt. Wij houden zelf alle actualiteiten voor u in de gaten. Behoeft uw situatie aanpassing, of kunt u voordeel behalen? Dan hoort u dat van ons! Wij werken samen onder het afnemen van een service abonnement.

Voor ondernemers

Ons service abonnement is gericht op het bewaken van uw pensioensituatie. Is het wenselijk een aanpassing te doen? Dan verneemt u dat van ons. Wij toetsen dit minimaal 1x per jaar.

Als ondernemer kunt u dit pensioen abonnement uitbreiden naar een fiscaal service abonnement. Bij onze fiscale service abonnementen hanteren we een refund als het voor u niets oplevert. Dat is uniek in de markt.

Voor werkgevers

In het bewaken van de pensioenpositie van uw medewerkers hanteren wij ook een service abonnement, waarbij verschillende degradaties mogelijk zijn.

Stelt u als werkgever een budget in het loon ter beschikking? Dan bedragen de kosten € 10,- per maand per medewerker om ervoor te zorgen dat wij kunnen signaleren of voor u als werkgever een aanpassing aan te bevelen is, of dat voor uw medewerker het geval is. Voor € 20,- per maand per medewerker koopt u alle begeleiding hierin af. U krijgt als werkgever advies over wijzigingen, wisseling & uitbreiding in personeel wordt ook begeleidt én wij signaleren niet alleen wenselijke aanpassingen voor uw medewerkers. Ook adviseren wij precies hoe deze aanpassing het beste gemaakt kan worden en voeren dit uit.

Voor het van collectieve pensioenverzekeringen en de begeleiding van uw medewerkers hebben wij diverse service levels, om werkgever én werknemer op een prettige manier te begeleiden in de vraagstukken rondom de pensioensituatie. Ook hierin kunnen wij u volledig ontzorgen en met en scherpe all-in prijs u en uw medewerkers van advies voorzien. Kosten variëren van € 405 per jaar in totaal, tot € 22,50 per maand per werknemer.

Naar home