Service abonnementen Vallura

Het maken van een pensioenadvies of pensioenplan is een opnamemoment. Ondanks dat wij het leuk vinden om de beste te zijn in ons vak, hebben wij niet de glazen bol om te kunnen voorspellen hoe de toekomst er precies uitziet. Hoe zorgen we er dan voor dat het pensioenplan ook past bij wijzigingen in de toekomst? Wij hebben een tool ontwikkeld om jouw situatie te beheren. Dat gaat verder dan het administreren van informatie en beantwoorden van vraagjes. Wij houden zelf contact met je om te weten wat er speelt. Uiteraard houden wij ook alle actualiteiten op pensioengebied in de gaten. Wat gebeurt er in de markt? En wat gebeurt er in de wet- en regelgeving. Is aanpassing gewenst, of kunt je voordeel behalen? Dan hoor je dat van ons! Volg je onze signalering op? Dan garanderen we je een goed pensioen. Je maakt gebruik van dit concept middels een serviceabonnement. Afhankelijk van het pensioenadvies of plan heb je daarin meerdere keuzes, waarbij een all-in variant het meest uitgebreid is.

Voor ondernemers

Ons serviceabonnement voor ondernemers is gericht op het bewaken van je pensioensituatie. We administreren de correspondentie van jou, je accountant en de verzekeraar. We toetsen jouw situatie tenminste 1x per jaar. Is het wenselijk een aanpassing te doen? Dan verneem je dat van ons. Pas je het ook aan? Dan garanderen we jou ook een goed pensioen. Het standaard abonnement, gericht op signaleringen, kan worden uitgebreid naar een all-in abonnement waarin ook onze adviezen en verwerkingen op de uitvoering van aanpassingen zijn inbegrepen.

Voor werkgevers met een collectieve pensioenverzekering

Je hebt voor je medewerkers een collectieve pensioenverzekering afgesloten? Dan is ons serviceabonnement erop gericht om om jou als werkgever, maar vooral ook je werknemers te activeren als je (pensioen)situatie daar om vraagt. 

We administreren de correspondentie van jou, je accountant en/of de loonadministrateur en verzekeraar. We toetsen jouw situatie als werkgever tenminste 1x per jaar. Is het wenselijk een aanpassing te doen in de regeling? Dan verneem je dat van ons. We onderhouden contact over je medewerkersbestand en veranderen dat in je pensioenadministratie en stemmen dit waar nodig af met de loonadministratie. Zo klopt het pensioen van je medewerkers en voorkom je een hoop gedoe. Eventuele aanpassingen van je pensioenregeling door bijvoorbeeld een wetswijziging is inbegrepen in het abonnement.

We helpen je daarnaast om je medewerkers gericht te voorzien van informatie als de situatie daarom vraagt, zodat zij zelf een keuzesituatie en het belang daarvan kunnen herkennen. Is het wenselijk een aanpassing te doen? Dan verneem je dat van ons. Voor je medewerkers toetsen we tenminste 1x per twee jaar. 

Het standaard abonnement, gericht op signaleringen voor jou en je medewerkers, kan worden uitgebreid naar een all-in abonnement waarin ook onze adviezen over een nieuwe pensioenregeling of pensioenovereenkomst is inbegrepen en de advisering van je medewerkers op de keuzemomenten de zij hebben. De frequentie hiervan is afhankelijk van de omvang van je bedrijf. 

Tot slot kan het standaard abonnement ook worden beperkt tot het bijhouden van de salarisadministratie of enkel het bewaken van de pensioenregeling voor jou als werkgever. 

Voor kleine werkgevers zonder collectieve pensioenverzekering

Stelt u als werkgever een budget in het loon ter beschikking in plaats van een collectieve pensioenverzekering? Dan is ons service abonnement erop gericht om aanpassingen te signaleren en door te voeren in de administratie waar nodig. Zowel voor jou als werkgever, maar ook voor je werknemers.

We administreren de correspondentie van jou, je accountant en/of de loonadministrateuren. We toetsen jouw situatie tenminste 1x per jaar. Is het wenselijk een aanpassing te doen in de regeling? Dan verneem je dat van ons. En is je bijdrage voor al je medewerkers niet meer juist of volledig? Dan geven wij dat door. Zo voorkom je een hoop gedoe.

We administreren ook de correspondentie van je medewerkers en de verzekeraar. Is het wenselijk een aanpassing te doen? Dan verneem je dat van ons. Voor je medewerkers toetsen we tenminste 1x per twee jaar. Passen zij het aan? Dan garanderen we voor ze ook een goed pensioen.

Het standaard abonnement, gericht op signaleringen voor jou en je medewerkers, kan worden uitgebreid naar een all-in abonnement waarin ook onze adviezen en verwerkingen op de uitvoering van aanpassingen zijn inbegrepen. Ook is het advies voor nieuwe medewerkers dan inbegrepen. Je koopt dan alle begeleiding af.

Voor particulieren
Ons service abonnement is gericht op het bewaken van jouw pensioensituatie. We administreren de correspondentie van jou en de verzekeraar. We toetsen jouw situatie tenminste 1x per twee jaar. Is het wenselijk een aanpassing te doen? Dan verneem je dat van ons. Pas je het ook aan? Dan garanderen we jou ook een goed pensioen. Het standaard abonnement, gericht op signaleringen, kan worden uitgebreid naar een all-in abonnement waarin ook onze adviezen en verwerkingen op de uitvoering van aanpassingen zijn inbegrepen.

Naar home