Referenties

Onze diensten met betrekking tot pensioenadvies hebben ons vele tevreden klanten opgeleverd waarvan de volgende referenties zijn ontvangen:

Beeks Hoveniers
“We zijn blij dat we Vallura ons vertrouwen hebben gegeven zodat we ons niet druk hoeven te maken over hoe ons pensioen geregeld is als ondernemer. In ons werk gaan we voor een strak resultaat, daar hoort natuurlijk ook een strak pensioen bij. Daarvoor zijn we bij Vallura aan het juiste adres!”

NEXT LEVEL Personal Training
“Voor mensen die hun doel willen bereiken met een leefstijlverandering als gevolg maak ik een persoonlijk realistisch plan. Wat betreft mijn pensioen was ik hier ook naar opzoek. Met Vallura heb ik een partij gevonden die me helpt mijn pensioen doel te bereiken. Goede service, realistisch en persoonlijk, daar ben ik super blij mee.”

Persoonlijk advies pensioen drie directieleden
"Rudie, voor velen is pensioen een grijs gebied. Doch een zeer belangrijk onderwerp met een hoge importantie, maar ook een hoge moeilijkheidsgraad. En dus... is er behoefte aan een juiste begeleiding: toegankelijk gemaakte expertise welke frequent wordt beoordeeld en bijgestuurd. Dat is Vallura voor mij.
Als ik in iemand vertrouwen heb dat hij gaat slagen met een nieuwe onderneming dan ben jij het Rudie. Jouw manier van benaderen, het juist interpreteren en het vervolgens vertalen naar begrijpelijke en concrete punten, dat doe je echt enorm goed. Dat was en is voor mij telkens weer een openbaring. Veel succes met Vallura."

Advies pensioen DGA bij echtscheiding & einde pensioen eigen beheer
“Dag Rudie. De tegenpartij is akkoord met het laatste voorstel. Wederom waardeer ik jouw opinie en handelswijze in deze. Nogmaals hartelijk dank voor jouw inbreng."

Meer weten?

Neem contact met ons op!

terug naar home