Pensioenplan voor ondernemers

Vallura is specialist in pensioenen voor ondernemers. Voor een goed advies met garantie op een goed financieel pensioen helpen wij je met ons pensioenplan. Dat gaat verder dan het afsluiten van een financieel product. Hoe denken we dat je toekomst eruit ziet. Welke wensen heb je en welke risico's wil je wel/niet lopen. En hoe verhoudt zich dit tot je inkomsten en vermogen uit de zaak? Het pensioenplan voorziet in een concreet antwoord.

Bedoeld voor ondernemers die alles goed geregeld willen hebben

Het pensioenplan voorziet en een complete aanpak op je pensioen voor nu en later. In combinatie met ons garantie abonnement ben je verzekerd van een goede financiële toekomst. Ook als je zelf met andere dingen bezig bent. We nemen in ons pensioenplan de verwachtingen van jouw toekomst mee en je wensen daarbij. Naast het zorgen voor inkomen voor later tijdens je periode als ondernemer houden we rekening met de situatie dat je onverhoopt niet meer in staat bent om zelf in je inkomen te voorzien. Je bepaalt dus ook hoe jij je nabestaanden achterlaat bij overlijden of hoe je zelf verzorgd wordt vanaf je pensioenleeftijd bij voorafgaande arbeidsongeschiktheid.

Wat zit er in het pensioenplan

In het pensioenplan bepalen we welke mogelijkheden van pensioenopbouw het beste bij jouw situatie en wensen passen. We bepalen ook om welke concrete bedragen het gaat en wat de verschillende alternatieven voor invloed hebben op de uitkomst en kosten voor jou. Je bepaalt dus precies hoeveel pensioen je nodig hebt en hoe je zorgt dat je dat ook daadwerkelijk bereikt. Als uit het advies komt dat het nodig is om een oudedagsproduct (zoals een pensioenverzekering, lijfrenteproduct of overlijdensrisicodekking) te sluiten, dan krijg je een onafhankelijk voorstel van de mogelijkheden. Uitgangspunt daarbij is dat we op basis van jouw wensen een top-3 samenstellen en van daaruit een keuze gemaakt wordt. Voor het specifieke product. Ter afronding vragen we dat product aan.

Hoe ziet het pensioenplan er uit

Je krijgt in het traject een bespreking waarbij je de nodige inzichten krijgt. Deze inzichten krijg je afzonderlijk per e-mail toegezonden. Na een definitief besluit en advies wordt het pensioenplan opgemaakt. Het pensioenplan bestaat uit een digitaal rapport waarin je in 1 A4 kunt lezen wat de kern van je plan is en daarnaast worden je keuzes, je wensen en je situatie vastgelegd. Dit pensioenplan wordt gebruikt om ook in de toekomst effectief je plan bij te sturen als de situatie daar om vraagt. 

Unieke aanpak

Onze aanpak met dit pensioenplan is uniek en zelf ontwikkeld. Het is bovendien geborgd op fiscaal voordeel door de begeleiding van erkende en gespecialiseerde fiscalist. In combinatie met het door ons zelf ontwikkelde garantieabonnement is je toekomst verzekerd. 

Kosten

De exacte kosten van je pensioenplan zijn afhankelijk van je situatie en uiteindelijk gebaseerd op basis van een ureninschatting van onze werkzaamheden. Je krijgt vooraf een ureninschatting en kosten als indicatie, waarbij je vooraf de mogelijkheid hebt om deze indicatie als vaste prijs af te spreken. 

Interesse?
Laat je contactgegevens achter en wij nemen contact met je op.