Vallura

Vallura heeft als doel dat persoonlijke pensioen- en belastingaangelegenheden begrijpelijk en toegankelijk worden, zodat elke ondernemer de eigen situatie beter begrijpt en deze situatie altijd optimaal ingevuld is.

Door het inzetten van zelf ontwikkelde tools wordt de persoonlijke situatie simpel in beeld gebracht en vervolgens periodiek getoetst op benodigde acties. Hierdoor blijft de persoonlijke situatie van de ondernemer optimaal. We doen dit net wat anders dan de traditionele fiscalist of assurantieadviseur. We vinden dat pensioen ook leuk moet zijn. door de combinatie van fiscaal advies en financieel (product) advies onderscheiden we ons van anderen. One-stop-shop voor je fiscaal optimale inrichting van je inkomen en vermogen én een onafhankelijk financieel productadvies. Omdat we ons hierop richten zijn we hier goed in. Dat betekent voor jou een meer waarde creatie tegen een zeer concurrerende prijs.

We geven advies over pensioen en inrichten van de pensioen- en fiscale vermogenssituatie en zorgen voor een optimale inrichting van de persoonlijke situatie.

Ons doel: persoonlijke pensioen- en belastingaangelegenheden begrijpelijk en toegankelijk maken!