Pensioen voor de ervaren ondernemer

Als ondernemer wil jij het maximale uit jezelf en je bedrijf halen. Maar is dat ook genoeg om onbezorgd jouw oudedag tegemoet te gaan? Een check op je huidige situatie is daarbij de eerste stap. Hoeveel je precies nodig hebt, is voor iedereen anders. Wacht niet af tot je bijna met pensioen gaat om te kijken hoe je ervoor staat. Daarmee voorkom je dat jouw pensioensituatie niet meer te herstellen is en je onbezorgd richting jouw oudedag kunt gaan.


Pensioenplan
Daarnaast heb je de mogelijkheid om een serviceabonnement bij ons af te nemen. Ons serviceabonnement voor ondernemers is gericht op het bewaken van je pensioensituatie. We administreren de correspondentie van jou, je accountant en de verzekeraar. We toetsen jouw situatie tenminste 1x per jaar. Is het wenselijk een aanpassing te doen? Dan verneem je dat van ons. Pas je het ook aan? Dan garanderen we jou ook een goed pensioen. Het standaard abonnement, gericht op signaleringen, kan worden uitgebreid naar een all-in abonnement waarin ook onze adviezen en verwerkingen op de uitvoering van aanpassingen zijn inbegrepen.
Vallura is specialist in pensioenen voor ondernemers. Voor een goed advies met garantie op een goed financieel pensioen helpen wij je met ons pensioenplan. Dat gaat verder dan het afsluiten van een financieel product. Hoe denken we dat je toekomst eruitziet. Welke wensen heb je en welke risico's wil je wel/niet lopen. En hoe verhoudt zich dit tot je inkomsten en vermogen uit de zaak? Het pensioenplan voorziet in een concreet antwoord.

Een check op je bestaande spaarproduct
Je hebt in het verleden een pensioen- of lijfrenteproduct afgesloten en premie betaald. Jij bent als ondernemer niet dagelijks bezig of dit product nog altijd marktconform is en past bij jouw huidige situatie en wensen. Dat begrijpen wij. Met een check op je bestaande product heb jij snel inzicht of dit nog altijd bij je situatie past. Afhankelijk van de uitkomst passen wij het ook voor je aan. Ook bewaken wij dat het product bij je situatie blijft passen. Zo kun jij je richten op je bedrijf en is jouw pensioenpositie toch geborgd. 


Tarief
Een persoonlijk advies wordt aangeboden tegen een vaste prijs, welke is gebaseerd op een uurtarief van € 91,-. Deze prijs is inclusief het afsluiten van een pensioen, lijfrente en/of overlijdensrisico product als dit uit het advies komt. Voor het onderhoud van jouw pensioensituatie neem je een servicecontract af. De kosten hiervoor bedragen € 15,- (exclusief BTW) per maand.

Heb jij in de verleden jaren reeds meerdere pensioenpotjes gespaard? Dan bevelen wij sterk aan om met een inkomens- en vermogensplaatje het totaal inzichtelijk te maken en waarbij ook het oversluiten van een pensioen, lijfrente en/of overlijdensrisico product zit inbegrepen in de prijs.

  • Waardecreatie
  • Co creatie
  • Passie
  • Betekenisvol

FAQ