Ik ga bijna met pensioen

Als ondernemer heb je het maximale uit jezelf en jouw bedrijf gehaald. De tijd om te gaan genieten van een welverdiend pensioen is aangebroken. Maar hoe kun jij jouw pensioenpotjes het beste inzetten? En is vermogen niet direct nodig, wat kun je daar dan het beste mee doen? Plan tijdig hoe je jouw pensioenpotjes het beste in kunt zetten en hoe jij het beste met jouw vermogen om kunt gaan, zodat je zorgeloos jouw oudedag in kunt gaan.


Pensioenplan
Vallura is specialist in pensioenen voor ondernemers. Voor een goed advies met garantie op een goed financieel pensioen helpen wij je met ons pensioenplan. Dat gaat verder dan het afsluiten van een financieel product. Hoe denken we dat je toekomst eruitziet. Welke wensen heb je en welke risico's wil je wel/niet lopen. En hoe verhoudt zich dit tot je inkomsten en vermogen uit de zaak? Het pensioenplan voorziet in een concreet antwoord.
Daarnaast heb je de mogelijkheid om een serviceabonnement bij ons af te nemen. Ons serviceabonnement voor ondernemers is gericht op het bewaken van je pensioensituatie. We administreren de correspondentie van jou, je accountant en de verzekeraar. We toetsen jouw situatie tenminste 1x per jaar. Is het wenselijk een aanpassing te doen? Dan verneem je dat van ons. Pas je het ook aan? Dan garanderen we jou ook een goed pensioen. Het standaard abonnement, gericht op signaleringen, kan worden uitgebreid naar een all-in abonnement waarin ook onze adviezen en verwerkingen op de uitvoering van aanpassingen zijn inbegrepen.

Een lijfrente kapitaal komt vrij, wat nu?
Je hebt in het verleden een pensioen- of lijfrenteproduct afgesloten en premie betaald. Dit kapitaal komt beschikbaar. Jij wilt echter nog even doorgaan als ondernemer. Wij begrijpen dat. Met een verkort advies voor het expirerende kapitaal heb jij snel inzicht welke mogelijkheden je hebt. Afhankelijk van de uitkomst passen wij het ook voor je aan. Ook bewaken wij of dit voor de toekomst nog altijd optimaal voor je is. Zo kun jij je blijven richten op jouw bedrijf en is jouw pensioenpositie toch geborgd.

Tarief
Een persoonlijk advies wordt aangeboden tegen een vaste prijs, welke is gebaseerd op een uurtarief van € 96,-. Deze prijs is inclusief het afsluiten van een uitkerend pensioen- of lijfrente product als dit uit het advies komt. Voor het onderhoud van jouw pensioenvermogen neem je een servicecontract af. De kosten hiervoor bedragen € 15,- (exclusief BTW) per maand.

Heb jij in de verleden jaren al meerdere pensioenpotjes gespaard? Dan bevelen wij sterk aan om met een inkomens- en vermogensplaatje het totaal inzichtelijk te maken. Ook hiervoor wordt een prijs afgegeven inclusief het eventueel oversluiten van de andere bestaande producten naar nieuwe producten.

  • Persoonlijk
  • Onafhankelijk
  • Persoonlijk
  • Persoonlijk
  • Persoonlijk

FAQ