Belastinggeld terugkrijgen op uw lijfrente / banksparen, zonder kosten

U spaart ook voor uw oude dag middels een lijfrente? Dan staat u een belastingvoordeel te wachten. Meestal gaat het over 5,4% teruggave over uw lijfrente premie en een belastingteruggave van € 500 -  1500. Wij helpen u graag gratis om tot een belastingvoordeel te komen. Pas als u echt voordeel heeft betaalt u een deel hiervan aan ons.

Vallura specialist in belasting & pensioen. We helpen u graag laagdrempelig!

Zolang de Hoge Raad nog geen eindoordeel heeft gedaan, is er geen 100% zekerheid voor een teruggave én het bedrag kan per persoon verschillen. Als specialist hebben wij de kennis in huis om u adequaat te helpen. Met deze actie dragen wij bij aan onze missie: pensioenvraagstukken voor ondernemers inzichtelijk en toegankelijk maken! Wij kijken niet alleen naar de fiscale voordelen, maar helpen ook met uw lijfrente product. Een unieke combi. Bij deze actie bieden wij u daarom zonder enig risico niet alleen onze hulp op belastingvoordeel aan, maar ook een gratis quickscan op uw lijfrente.

Onze klanten: "Wat fijn dat je bij Vallura ook kunt rekenen op een goed belasting advies met je lijfrente"

Onderneem direct actie, anders loop je een belastingteruggave mis!

In de rechtspraak is een conclusie gedaan dat de belastingteruggave op lijfrente niet hoog genoeg is. Het definitieve oordeel is in de maak. Pas daarna kan definitief belastinggeld worden terug gekregen. Om zeker te weten dat je geen teruggave misloopt, onderneem je direct actie. Anders loop je het risico een deel van je teruggave niet meer te krijgen. Wachten is dus niet slim!

Gratis toets of er voor jou ook een belastingteruggave is

Niet iedereen die een lijfrente heeft, heeft ook recht op een teruggave. Het is onder andere afhankelijk van het bedrag aan lijfrente dat is betaald en het totale inkomen. Als specialist op het gebied van belasting én pensioen weten wij precies hoe dit zit. Wij helpen je graag gratis om vast te stellen of er voor jou ook een belastingteruggave te behalen is.

Het voordeel, gratis berekend

Het concrete bedrag aan teruggave is afhankelijk van de betaalde lijfrente premie en het inkomen. Op basis van onze ervaring bedraagt het voordeel voor 80% van onze relaties tussen de € 500 en € 1.500. Wij rekenen gratis uit wat het voordeel in jouw situatie is.

Aanvragen teruggave

Om een teruggave veilig te stellen, wordt dit aangevraagd bij de belastingdienst. Als erkend belastingadvieskantoor én pensioenadvies kantoor weten wij precies hoe dit het beste gedaan kan worden. We voeren dit gratis voor je uit, als uit je berekening volgt dat er een voordeel voor je te behalen is.

Gratis bij aanmelding t/m 31 mei 2018

Onze acties voeren wij gratis uit als u zich aanmeldt uiterlijk op 31 mei 2018. Meldt u zich na deze datum aan, dan vragen wij voor onze inspanningen van de opstartwerkzaamheden een bijdrage van € 98,- inclusief BTW.

No cure no pay

Heb je uiteindelijk een belastingvoordeel? Dan draag je een klein deel van 15% aan ons af voor onze inspanningen.  Direct na je aanmelding ontvang je bericht hoe wij te werk gaan en kun je alsnog besluiten geen gebruik te maken van ons aanbod. Je loopt dus geen enkel risico.

Bonus: een gratis quick scan

Bij je aanmelding bieden wij  tevens aan een gratis quick-scan op je lijfrente aan ter waarde van € 295. Na deze quick scan weet je of je lijfrente verbeterd kan worden en op welke manier dat kan. 

Alternatieve optie

Wil je liever geen no-cure-no-pay? Dat kan ook. Wij rekenen dan € 85,- per gewerkt uur voor onze dienstverlening. Wij schatten onze kosten dan in op ongeveer € 255.

Op basis van de eerste ervaringen en omvang van de teruggave kunnen wij onze no-cure-no-pay actie echter van harte aanbevelen!

Extra voordeel voor relaties van Vallura

U krijgt aanvullende korting op de succesfee en betaalt nooit een voorschotvergoeding. 

Heeft u een service-abonnement? Alle belastingteruggaven die betrekking hebben op de periode waarover u een abonnement heeft lopen, vallen geheel in ons abonnement. De succes fee wordt dan alleen berekend over een belastingteruggave die wij nog extra voor u kunnen behalen over betaalde lijfrente premies uit de periode vóór ingang van het service abonnement.

Meer informatie

U kunt via ons contactformulier meer informatie opvragen. Wij streven ernaar om op korte termijn meer toelichting op onze website uiteen te zetten over dit onderwerp.

Direct inschrijven

Om je belastingvoordeel veilig te stellen, kun je je direct aanmelden. Doe je dat uiterlijk op 31 mei dan betaal je géén opstartkosten en loop je geen enkel risico. Je krijgt bovendien een gratis quick scan op je lijfrente ter waarde van € 295.

LET OP: de belastingdienst heeft medio mei 2018 als beleid aangenomen dat bezwaarschriften standaard worden afgewezen en niet worden aangehouden. Het is daarmee wachten op de uitspraak van de Hoge Raad. Bij uw aanmelding bewaken wij dat moment voor u en kunt u ook gebruik maken van de gratis lijfrente scan.

Samen naar meer voordeel

Bij Vallura vinden we het belangrijk dat we iets voor je toevoegen. Wil je weten wat we nog meer kunnen betekenen voor je? Graag nodigen we je uit op ons kantoor voor een kennismaking.