Belastinggeld terugkrijgen op uw lijfrente / banksparen

Spaar jij ook in een lijfrente voor je pensioen? Dan staat je een belastingvoordeel te wachten. In de meeste gevallen gaat het om een belastingteruggave tussen de € 450 -  € 1.500. Wij helpen je graag om het onterecht betaalde belastinggeld terug te krijgen. 

Einde aan schandalige dubbele heffing!

Dankzij het arrest van de Hoge Raad komt een einde aan deze schandalige dubbele heffing. In de gedingstukken stond een treffende quote vanuit de belastingdienst vermeld, hetgeen boekdelen spreekt:

"Er wordt inderdaad dubbel geheven over hetzelfde inkomen. Ik ben het met u eens dat dit bijzonder onterecht is .... maar blijkbaar is het een probleem wat al meer dan 10 jaar bekend is en er wordt bewust niks mee gedaan.”

Dus zorg snel voor teruggave van je onterecht betaalde belasting!


Vallura specialist in belasting & pensioen. We helpen u graag laagdrempelig!

De Hoge Raad heeft op 23 november 2018 arrest gewezen in het voordeel van de belastingplichtige. Als specialist op het gebied van pensioenen voor ondernemers hebben wij de kennis in huis om jou adequaat te helpen. Met deze actie dragen wij bij aan onze missie: pensioenvraagstukken voor ondernemers inzichtelijk en toegankelijk maken! Wij kijken niet alleen naar de fiscale voordelen, maar toetsen ook of je huidige lijfrenteproduct voldoet aan jouw wensen. Een unieke combi. Bij deze actie bieden wij daarom niet alleen onze hulp op belastingvoordeel aan, maar ook een gratis quickscan op je huidige lijfrenteproduct.

Onze klanten: "Wat fijn dat je bij Vallura ook kunt rekenen op een goed belastingadvies in combinatie met een vertrouwd pensioenadvies"

Onderneem direct actie, anders loop je een belastingteruggave mis!

Uit rechtspraak volgt dat de belastingteruggave over sparen in een lijfrente te laag is geweest. Doe een beroep op deze uitspraak om zelf ook belastinggeld terug te krijgen. Om zeker te weten dat je geen teruggave misloopt, onderneem je direct actie. Anders loop je het risico een deel van je teruggave niet meer te krijgen. Wachten is dus niet slim!

Gratis toets of er voor jou ook een belastingteruggave is

Niet iedereen die een lijfrente heeft, heeft ook recht op een teruggave. Het is onder andere afhankelijk van het bedrag aan lijfrente dat is betaald en het totale inkomen. Als specialist op het gebied van belasting én pensioen weten wij precies hoe dit zit. Wij helpen je graag gratis om vast te stellen of er voor jou ook een belastingteruggave te behalen is.

Het voordeel; graag voor u berekend

Het concrete bedrag aan teruggave is afhankelijk van de betaalde lijfrentepremie en het inkomen. Volgens de rechtspraak kunnen in ieder geval recente afstortingen van een fiscale oudedagsreserve tot een concreet voordeel leiden. Wij rekenen eerst uit wat het voordeel in jouw situatie is en geven je aan welke opties je hebt.  Dit voeren wij uit voor slechts € 90 exclusief BTW. Bij voldoende animo gaan wij ook de strijd aan met de belastingdienst om andere situaties voor te leggen bij de rechter.

Aanvragen teruggave

Om een teruggave veilig te stellen, wordt een verzoek ingediend bij de belastingdienst. Als erkend belastingadvieskantoor én pensioenadvies kantoor weten wij precies hoe dit het beste gedaan kan worden. We voeren dit alleen voor je uit als blijkt dat er  volgens de gemaakte berekening daadwerkelijk een belastingteruggave te verwachten is. 

Aanbieding bij aanmelding t/m 28 februari 2019

Als u zich uiterlijk aanmeldt  op 28 februari 2019 betaalt u de extra lage opstartkosten van € 90 exclusief BTW in plaats van € 150 exclusief BTW.

No cure no pay

Heb je uiteindelijk een belastingteruggave? Dan draag je een klein deel van 20% aan ons af voor onze inspanningen voor de aanvragen en correspondentie om deze teruggave te realiseren. De opstartkosten van € 90 worden hiermee verrekend (maar resulteren nimmer in een teruggave). Direct na je aanmelding ontvang je bericht hoe wij te werk gaan en kun je alsnog besluiten geen gebruik te maken van ons aanbod. Je loopt dus geen enkel risico als je nu besluit om je aan te melden.

Bonus: een gratis quick scan

Bij je aanmelding bieden wij  tevens aan een gratis quick-scan op je lijfrente aan ter waarde van € 295. Na deze quick scan weet je of je lijfrente verbeterd kan worden en op welke manier dat kan. 

Alternatieve optie

Wil je liever geen no-cure-no-pay? Dat kan ook. Wij rekenen dan € 85,- per gewerkt uur voor onze dienstverlening. Wij schatten onze kosten dan in op ongeveer € 425 exclusief BTW.

Op basis van de eerste ervaringen en omvang van de teruggave kunnen wij onze no-cure-no-pay actie echter van harte aanbevelen!

Extra voordeel voor relaties van Vallura

Heb je een service-abonnement bij Vallura lopen? Alle belastingteruggaven die betrekking hebben op de periode waarover je een abonnement hebt lopen, vallen geheel in ons abonnement. De succesfee wordt dan alleen berekend over een belastingteruggave die wij nog extra voor jou kunnen behalen over betaalde lijfrente premies uit de periode vóór ingang van het service abonnement.

Meer informatie

Je kunt via ons contactformulier meer informatie opvragen. 

Direct inschrijven

Om je belastingvoordeel veilig te stellen, kun je je direct aanmelden. Doe je dat uiterlijk op 28 februari 2019 dan betaal je slechts € 90 ex BTW voor de opstartkosten (ipv € 150). Als succesfee wordt 20% in rekening gebracht op de daadwerkelijke belastingteruggave, waarbij de opstartkosten worden verrekend.  Je krijgt bovendien een gratis quick scan op je lijfrente ter waarde van € 295.

LET OP: de belastingdienst heeft nog geen beleid gepubliceerd over de werkwijze die zij naar aanleiding van dit arrest hanteren. Dit kan vertragend werken bij de behandeling bij de belastingdienst. Met een snelle reactie stel je je rechten veilig.

Samen naar meer voordeel

Bij Vallura vinden we het belangrijk dat we iets voor je toevoegen. Wil je weten wat we nog meer kunnen betekenen voor je? Graag nodigen we je uit op ons kantoor voor een kennismaking.