Webinars over pensioen: je leeft nu... én later

Uit onderzoek blijkt dat teveel Nederlanders een probleem hebben als ze met pensioen gaan. Dat gaat jou toch niet gebeuren! Vooral ondernemers laten hun pensioen sloffen, maar ook steeds meer particulieren hebben werkgevers waar pensioen niet of beperkt aandacht heeft. Wij organiseren daarom regelmatig webinars, zodat jij op een leuke manier de belangrijkste inzichten leert hoe je je pensioen kunt aanpakken en goed voorbereid bent op je financiële toekomst.

Voor ondernemers
Speciaal voor ondernemers organiseert Vallura de leef nu & later’ webinars. We gaan ondernemers op een leuke en ontspannen manier inzichten geven over de pensioensituatie. Vallura is specialist in pensioenoplossingen en combineert dit met hoogwaardige fiscale kennis, zodat je maximaal belasting bespaart. Als geen ander weten we dat pensioen niet de prioriteit van het dagelijks ondernemen heeft. Inkomsten uit het bedrijf worden geïnvesteerd om het bedrijf toekomstbestendig te maken. Daarom vraagt de pensioenopbouw van de ondernemer een net wat andere aanpak dan voor een ander. Dit is de kans voor jou als ondernemer om op een leuke manier gericht te bepalen wat je nu wél en wat je níet met je pensioen wilt doen.

Voor particulieren en werkgevers
Pensioen verandert. Een steeds grotere groep particulieren heeft géén pensioen. Werkgevers bieden geen of andere regelingen aan de werknemers. We merken een steeds grotere behoefte aan begeleiding waar je écht iets mee kunt. Niet een stoffig verhaal, maar concreet weten wat je moet doen. Daarom richten we onze webinars ook op de particulieren die zelf aan de slag willen met pensioen en werkgevers die hun medewerkers daar bij willen helpen. 

Beleef pensioen
Vallura vindt dat het onderwerp pensioen niet saai en stoffig hoeft te zijn. Een goed pensioen bepaalt wel of je vanaf pensioendatum nog altijd kan genieten van het leven zoals je graag wilt. Je leeft nu… en later! 

Onze partners
De leef nu & later webinars worden soms samen met partners gedaan.

Actuele data, meer informatie en aanmelden:

Elke bijeenkomst richt zich op een andere doelgroep, om zo ook echt een alleen maar gerichte informatie te kunnen delen

terug naar home