Samenwerken met HR-professionals

Op welke manier kun je je onderscheiden van de concurrent? Met de kracht van goede partners versterk je jouw toegevoegde waarde voor je relaties. Jouw tekort aan kennis of capaciteit op het gebied van pensioen vullen wij graag aan. Wij staan naast je om toegevoegde waarde voor jou en je klanten op te leveren. We zijn geen concurrent op jouw primaire diensten, maar gewoon enthousiaste specialisten in pensioen, die graag bijdragen aan het opwaarderen van jouw dienstverlening. Dat doen we voor onze pensioenpartners met een pensioenkit, ambassadeurskorting en content. 

Hoe werken wij samen?

Onze aanpak is  gericht op het leveren van toegevoegde waarde voor jou en dragen daar actief aan bij. Wordt je pensioenpartner van Vallura dan krijg je onze pensioenkit, sturen we content die jij kunt gebruiken in jouw nieuwsbrieven en verlenen we een ambassadeurskorting voor jouw relaties. Hiervoor rekenen wij geen kosten. We doen dit omdat wij geloven dat dit onze samenwerking versterkt. 

Onze pensioenkit
De pensioenkit is een mailing met praktische tips, tools en voorbeelden uit de praktijk en zijn bedoeld om zelf mogelijke kansen te signaleren bij jouw klanten. Deze kit richt zich volledig op medewerkers en adviseurs van HR dienstverlenende kantoren die werkgevers helpen bij HR vraagstukken zoals salarisadministratie, personeelsbeleid, arbeidsrecht, personeelsbegeleiding & coaching. Meld je aan!

We bieden jouw klanten een ambassadeurskorting
Voor een aantal diensten hebben wij een vaste aanpak. Denk aan het afsluiten van een pensioenregeling voor werkgevers en wijzigen van pensioenregelingen als gevolg van veranderende wetgeving. Als pensioenpartner van Vallura geven wij je klanten een ambassadeurskorting, afhankelijk van de dienst die wordt verricht.

We leveren content 
We voorzien jou als pensioenpartner van kant-en-klare content zoals teksten, visuals, infographics en video's.  Je mag deze gebruiken in jouw nieuwsbrieven die je aan je klanten verstuurt. Denk aan nieuws, tips en belangrijke ontwikkelingen, maar ook aan cursussen en webinars die we organiseren voor jouw klanten. 

Je bent welkom bij onze activiteiten
Je wordt uitgenodigd voor onze cursussen, webinars, bijeenkomsten en activiteiten die wij organiseren voor klanten en partners. 

Een greep uit onze dienstverlening
Voor HR-professionals kunnen wij van toegevoegde waarde zijn in de signalering voor jouw klanten. Daarbij kun je denken aan de volgende onderwerpen:

 • Verlenging of vernieuwing van de pensioenuitvoeringsovereenkomst
 • Ingrijpende wijzigingen als gevolg van het pensioenakkoord
 • Behoefte aan meer diepgang over pensioen
 • Advies en begeleiding aan medewerkers over pensioenvraagstukken
 • Pensioen in de publieke sector
 • Pensioenregeling voor medewerkers
 • Fiscale en juridische ondersteuning bij overnames en reorganisaties
 • Pensioen speciaal voor start-ups/scale-up

Meer over deze onderwerpen lees je op onze pagina voor werkgevers.

Word ook pensioenpartner
Wij vinden het belangrijk dat de vertrouwensrelatie die jij met de klant hebt 100% intact blijft en de identiteit van jouw kantoor gewaarborgd blijft. Wij kijken graag achter de schermen mee naar de problematiek van cliënten, of we treden gezamenlijk naar buiten. Tegelijkertijd zijn we positief kritisch in de samenwerking en continu op zoek naar verbetering van de relatie. Wij houden niet van oeverloze theoretische discussies, maar zoeken naar praktische of creatieve oplossingen waar je echt mee geholpen bent.

We maken graag kennis. Neem contact op voor een afspraak. 

Terug naar 'ik ben professional'

Onze kernwaarden

 • Waardecreatie
 • Co creatie
 • Passie
 • Betekenisvol

FAQ

Zijn er kosten verbonden aan het worden van pensioenpartner?

Aan het worden van pensioenpartner zijn geen kosten verbonden. We maken voorafgaand afspraken wanneer we kosten in rekening brengen en wat onze tariefstelling is.

Hoe word ik pensioenpartner?

Je kunt pensioenpartner worden door dit aan te geven middels het contactformulier. We nemen dan contact met je op!