Als HR professional werkgevers helpen met pensioen

Pensioen hoeft niet moeilijk te zijn. Maar als je er niet dagelijks mee bezig bent is het wel handig als je net even de goede tips & tools hebt om de werkgevers in je klantenbestand goed te kunnen helpen. Schrijf je in voor onze pensioenkit en ontvang de informatie die jou helpt om je relaties beter te helpen. 

Deze pensioenkit vraag je gratis aan en bestaat uit een set van waardevolle tips welke je per e-mail ontvangt om zelf je advies te verbeteren op pensioengebied. We doen dit op basis van een inzichten uit de praktijk en nieuwe ontwikkelingen. Als je deze pensioenkit afneemt kom je ook in aanmerking voor een meer uitgebreid pakket, waarin ook tools op maat zijn opgenomen.

Voor loonadministrateurs, HR professionals en advocaten arbeidsrecht die werkgevers begeleiden

Deze pensioenkit richt zich op professionals die hun diensten aan werkgevers willen verbeteren. Deze is niet bedoeld voor de werkgever zelf of voor accountants en boekhouders die bezig zijn met de financiële zaken van de ondernemer zelf. Daarvoor zijn andere pensioenkits beschikbaar.  

Meer over de pensioenkit van Vallura
SCHRIJF JE DIRECT IN EN VERBETER JE DIENSTEN AAN werkgevers

Meer over de pensioenkit van Vallura
Vallura is specialist in pensioenoplossingen. Jarenlange ervaring wordt gecombineerd met een flinke dosis ervaring, fiscale kennis én praktische toepassingen. Deze kennis gaan we delen in onze pensioenkit, waarbij je wordt meegenomen met inzichten hoe de dienstverlening aan je werkgevers op pensioenvlak kunt aanvullen. Het enige wat je hoeft te doen is je contactgegevens achter te laten zodat we onze kennis met je kunnen delen. Met deze pensioenkit draagt Vallura bij aan onze missie om pensioen leuk, eigentijds & toegankelijk te maken.