Als professional je diensten verbeteren op pensioengebied met onze pensioenkit

Pensioen hoeft niet moeilijk te zijn. Maar als je er niet dagelijks mee bezig bent is het wel handig is je net even goede tips  & tools hebt om je die ondernemers in je klantenbestand goed te kunnen helpen. Schrijf je in voor onze pensioenkit en ontvang de informatie die jou helpt om je relaties beter te helpen. 

Deze pensioenkit vraag je gratis aan en bestaat uit een set van waardevolle tips welke je per e-mail ontvangt om zelf je advies te verbeteren op pensioengebied. We doen dit op basis van inzichten uit de praktijk en nieuwe ontwikkelingen. Als je deze pensioenkit afneemt kom je ook in aanmerking voor een meer uitgebreid pakket, waarin ook tools op maat zijn opgenomen.

Voor accountants, boekhouders, fiscalisten en advocaten/juristen ondernemingsrecht of insolventie die ondernemers op financieel vlak begeleiden

Deze pensioenkit richt zich op professionals die hun diensten aan ondernemers willen verbeteren. Deze is niet bedoeld voor ondernemers zelf of voor HR-adviseurs. Daarvoor zijn andere pensioenkits beschikbaar.  

Meer over de pensioenkit van Vallura
Schrijf je direct in en verbeter je diensten aan ondernemers
Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met ons Privacybeleid.

Meer over de pensioenkit van Vallura
Vallura is specialist in het pensioenoplossingen voor ondernemers. Jarenlange ervaring wordt gecombineerd met een flinke dosis ervaring, fiscale kennis én praktische toepassingen. Deze kennis gaan we delen in onze pensioenkit, waarbij je wordt meegenomen met inzichten hoe de dienstverlening aan je ondernemers op pensioenvlak kunt aanvullen. Het enige wat je hoeft te doen is je contactgegevens achter te laten zodat we je onze kennis met je kunnen delen. Met deze pensioenkit draagt Vallura bij aan onze missie om pensioen leuk, eigentijds & toegankelijk te maken.