Pensioenbegeleiding werknemers overheid, onderwijs en publieke sector

Informeren en begeleiden van medewerkers over hun pensioen levert de medewerker én de werkgever de nodige voordelen op. Waar informeren nog tot onvoldoende oplossingsgerichtheid en actie leidt, is net even een slimme oplossing of concreet voorstel nodig. Wij zijn thuis in de regelgeving en leveren niet alleen advies maar zorgen dat bijbehorende acties zijn uitgevoerd.

De juiste begeleiding levert de werkgever veel financieel voordeel op

Groeiende behoefte

Ons kantoor constateert een groeiende behoefte aan begeleiding. Er is de laatste jaren nogal wat veranderd en medewerkers kunnen eigen keuzes maken. De materie is net even te complex om het geheel te overzien en een verantwoorde keuze te maken. Gevolg: er gebeurt niets, of nog erger, er worden foute keuzes gemaakt. Dit kost de werknemer én de werkgever veel geld.

Voordelen

Onze specifieke kennis van de relevante pensioenregelingen in de sector vertalen wij efficiënt naar een passend advies en concrete acties. Als onafhankelijk advieskantoor gaan wij verder dan informeren. We kunnen concreet helpen met individuele oplossingen. Dit levert de volgende voordelen:

  • Dankzij veel specialistische en parate kennis (bijvoorbeeld omtrent ABP en APPA) kan efficiënt gewerkt worden. Hierdoor kunnen wij onze diensten tegen een verrassend scherp tarief aanbieden.
  • Vergroting van de tevredenheid en betrokkenheid van de medewerkers met een hogere productiviteit als resultaat.
  • Compleet pensioenadvies voor de medewerker van a-z. Wij kunnen zelfs persoonlijke pensioenproducten meenemen in ons advies.
  • Financieel voordeel voor de medewerkers.
  • Groeiende ervaring, kennis en signaleringsvermogen medewerkers HR/P&O.
  • Kostenbesparingen voor de werkgever met financieel voordeel als resultaat.

Onze aanpak

Wij kennen de volgende oplossingen in onze werkzaamheden:

Liever een opdracht op maat? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Kennisbank gerichte advisering

Voorbeeld van mogelijkheden in pensioenbegeleiding:

Meer weten?

Wij lichten de mogelijkheden graag toe in een kennismakingsgesprek. Met een berichtje op onze website zo geregeld.

Neem contact op