Webinar "Als ik als ondernemer bijna met pensioen ga"

Woensdag 14 april 2021 19.30 uur

Jouw pensioen komt in zicht. Maar wat kun je nu het beste doen met alle vrijkomende pensioenpotjes? Uit de praktijk blijkt dat veel ondernemers niet goed weten wat erbij komt kijken als ze mogen stoppen met ondernemen. Vaak valt erin de periode daaraan voorafgaand nog veel winst te behalen op pensioenvlak, terwijl dat bij veel adviseurs niet bekend is. Bekijk ons webinar, zodat jij weet hoe je zomaar 30% meer over kunt houden!

Wat je ontdekt tijdens dit webinar

  1. Hoe gunstig plannen van het stoppen met je bedrijf je véél belastingvoordeel oplevert en je dus méér uit de overdracht van je bedrijf overhoudt
  2. Dat je door belastingbesparing snel extra geld kunt verdienen met een lijfrente
  3. Hoe je snel bepaalt of je ongeveer genoeg hebt om van te leven
  4. Tips over je vermogen bij bedrijfsbeëindiging of verkoop
  5. Dat pensioen net zo leuk is als gezond leven & lekker eten 

Voor ondernemers die (bijna) met pensioen gaan

Dit webinar richt zich op ondernemers binnenkort met pensioen gaan. Ben je nog starter of moet je nog beginnen met opbouwen van pensioen. Of ben je directeur-aandeelhouder van een eigen BV? Dan past een ander webinar beter bij je.

Meer over dit webinar
Door járenlange ervaring, continu onderzoek en zorgvuldig opbouwen van contacten weten wij welke manieren van pensioen inzetten voor ondernemers het beste resultaat oplevert. Deze kennis gaan we delen tijdens het webinar, zodat jij de vijf inzichten krijgt om je pensioen met 30% in waarde te laten stijgen.

Meer over Vallura 

Vallura is specialist in het pensioenoplossingen voor ondernemers. Jarenlange ervaring wordt gecombineerd met een flinke dosis ervaring, fiscale kennis én praktische toepassingen. De passie van onze adviseurs is het helpen van de ondernemer. Hierdoor is een goed pensioen voor u gegarandeerd! Met de leef nu & later webinars draagt Vallura bij aan onze missie om pensioen leuk, eigentijds & toegankelijk te maken. 

Inschrijven
Schrijf je hier direct in. Na afloop krijg je ook een bericht om het webinar te kunnen nazien.

Meer over webinars over pensioen