Met pensioen gaan

Als ondernemer heb je het maximale uit jezelf en jouw bedrijf gehaald. De tijd om te gaan genieten van een welverdiend pensioen is aangebroken. Maar hoe kun jij jouw pensioenpotjes het beste inzetten? En is vermogen niet direct nodig, wat kun je daar dan het beste mee doen? Plan tijdig hoe je jouw pensioenpotjes het beste in kunt zetten en hoe jij het beste met jouw vermogen om kunt gaan, zodat je zorgeloos jouw oudedag in kunt gaan.

Wat doen wij?
Vallura adviseert ondernemers over het inzetten van pensioenvermogen. Je krijgt inzichten in welke alternatieven bij jouw persoonlijke situatie en wensen passen. Hierbij leveren wij een totaaloplossing. Het advies wordt afgerond met een concrete aanbeveling op welke wijze je het inzetten van jouw pensioenpotjes kunt invullen. Wij ronden dit af middels het sluiten van uitkerende lijfrente- en/of pensioenproducten als dit uit het advies naar voren komt.

Ook bewaken wij de voortgang van jouw pensioen vermogen voor je. Verandert je persoonlijke situatie? Of verandert de markt of wetgeving, waarmee jij jouw positie of die van je nabestaanden kunt verbeteren? Dan zorgen wij dat je hier gebruik van kunt maken. Wij ontzorgen je hierin. Zo ben jij verzekerd van een goede en onbezorgde oudedag.

Onafhankelijk advies
Wij krijgen geen vergoedingen van verzekeraars of banken voor producten die via Vallura worden afgesloten. We zijn dus volstrekt onafhankelijk. Dat betekent voor jou een objectief advies gericht op je persoonlijke situatie.

Een lijfrente kapitaal komt vrij, wat nu?
Je hebt in het verleden een pensioen- of lijfrenteproduct afgesloten en premie betaald. Dit kapitaal komt beschikbaar. Jij wilt echter nog even doorgaan als ondernemer. Wij begrijpen dat. Met een verkort advies voor het expirerende kapitaal heb jij snel inzicht welke mogelijkheden je hebt. Afhankelijk van de uitkomst passen wij het ook voor je aan. Ook bewaken wij of dit voor de toekomst nog altijd optimaal voor je is. Zo kun jij je blijven richten op jouw bedrijf en is jouw pensioenpositie toch geborgd.

Tarief
Een persoonlijk advies wordt aangeboden tegen een vaste prijs, welke is gebaseerd op een uurtarief van € 88,-. Deze prijs
is inclusief het afsluiten van een uitkerend pensioen- of lijfrente product als dit uit het advies komt. Voor het onderhoud van jouw pensioenvermogen neem je een servicecontract af. De kosten hiervoor bedragen € 15,- (exclusief BTW) per maand.

Heb jij in de verleden jaren reeds meerdere pensioenpotjes gespaard? Dan bevelen wij sterk aan om middels een inkomens- en vermogensplaatje het totaal inzichtelijk te maken. Ook hiervoor wordt een prijs afgegeven inclusief het eventueel oversluiten van de andere bestaande producten naar nieuwe producten.

Interesse? Neem contact op voor een offerte of kennismakingsgesprek.