Met pensioen gaan

Als ondernemer heeft u het maximale uit uzelf en uw bedrijf gehaald. De tijd om te gaan genieten van een welverdiend pensioen is aangebroken. Maar hoe kunt u uw pensioenpotjes het beste inzetten? En is vermogen niet direct nodig, wat kunt u daar dan het beste mee doen? Plan tijdig hoe u uw pensioenpotjes het beste in kunt zetten en hoe u het beste met uw vermogen om kunt gaan, zodat u zorgeloos u oudedag in kunt gaan.

Wat doen wij?
Vallura adviseert ondernemers over het inzetten van pensioenvermogen. U krijgt inzichten in welke alternatieven bij uw persoonlijke situatie en wensen passen. Hierbij leveren wij een totaaloplossing. Het advies wordt afgerond met een concrete aanbeveling op welke wijze u het inzetten van uw pensioenpotjes kunt invullen. Wij ronden dit af middels het sluiten van uitkerende lijfrente- en/of pensioenproducten als dit uit het advies naar voren komt.

Ook bewaken wij de voortgang van uw pensioen vermogen voor u. Verandert uw persoonlijke situatie? Of verandert de markt of wetgeving, waarmee u uw positie of van uw nabestaanden kunt verbeteren? Dan zorgen wij dat u hier gebruik van kunt maken. Wij ontzorgen u hierin. Zo bent u verzekerd van een goede en onbezorgde oudedag.

Onafhankelijk advies
Wij krijgen geen vergoedingen van verzekeraars of banken voor producten die via Vallura worden afgesloten. We zijn dus volstrekt onafhankelijk. Dat betekent voor u een objectief advies gericht op uw persoonlijke situatie.

Een lijfrente kapitaal komt vrij, wat nu?
U heeft in het verleden een pensioen- of lijfrenteproduct afgesloten en premie betaald. Dit kapitaal komt beschikbaar. U wilt echter nog even doorgaan als ondernemer. Wij begrijpen dat. Met een verkort advies voor het expirerende kapitaal heeft u snel inzicht welke mogelijkheden u heeft. Afhankelijk van de uitkomst passen wij het ook voor u aan. Ook bewaken wij of dit voor de toekomst nog altijd optimaal voor u is. Zo kunt u zich blijven richten op uw bedrijf en is uw pensioenpositie toch geborgd.

Tarief
Een persoonlijk advies wordt aangeboden tegen een vaste prijs, welke is gebaseerd op een uurtarief van € 85,-. Deze prijs
is inclusief het afsluiten van een uitkerende pensioen- of lijfrente product als dit uit het advies komt. Voor het onderhoud van uw pensioenvermogen neemt u een servicecontract af. De kosten hiervoor bedragen € 15,- (exclusief BTW) per maand.

Heeft u in de verleden jaren reeds meerdere pensioenpotjes gespaard? Dan bevelen wij sterk aan om middels een inkomens- en vermogensplaatje het totaal inzichtelijk te maken. Ook hiervoor wordt een prijs afgegeven inclusief het eventueel oversluiten van de andere bestaande producten naar nieuwe producten.

Interesse? Neem contact op voor een offerte of kennismakingsgesprek.