Partners leef nu & later webinars / dagen

De leef nu & later kunnen met partners uitgevoerd. In het verleden deden we dat al met partners voor de leef nu & later dagen, welke door onze gasten met gemiddeld een 8.9 zijn gewaardeerd. We zorgen samen voor een unieke beleving waarin de combinatie van genieten van het leven nu wordt gemaakt met een goede toekomst waarin ook genieten van het leven mogelijk is.

Lees meer over over de partners van de leef nu & later dagen:

  • Beej Benders
  • Meant4Life
  • De Heere van Meijel

Beej Benders (Venlo)

Beej Benders is begonnen met een droom van Geert Benders; een plek die draait om de kwaliteit van eten en drinken, het bijbehorende ambacht en vooral samen genieten van al het lekkers dat Venlo en omgeving te bieden heeft. Geert heeft daarom allerlei boeren, telers, chefs en versspecialisten bij elkaar gebracht om deze plek te realiseren. Of je nu fantastische producten levert aan beej Benders, komt genieten van een heerlijke lunch of je vers-boodschappen doet beej Benders. We komen samen beej Benders om te genieten van lekker eten en drinken.

www.beejbenders.nlMeant4Life (Meijel)

In Meant4Life heeft Heidi van Kampen haar liefde en interesse voor mens en natuur en haar levens- en werkervaring samengebracht. Zij inspireert en helpt mensen meer uit zichzelf en het leven te halen door middel van outdoor training en coaching op gebied van beweging, voeding en mentale gezondheid. De schitterende natuur gebruikt zij als middel en werkomgeving.

Meant4Life gaat uit van de uniekheid van ieder mens en ieder leven en is ervan overtuigd dat een voorgeschreven aanpak niet de meest effectieve manier is. Persoonlijke aandacht, respect voor de natuur, het belang van het “waarom” en plezier beleven aan wat je doet, staan altijd centraal!

www.meant4life.nl

De Heere van Meijel (Meijel)

Restaurant | Grand café | Dagrecreatie | Slijterij

De Heere van Meijel is dé centrale horecaplek in hartje Meijel voor het totaalconcept van vermaak. Van gezellig een (speciaal) biertje drinken in het Grand Café of genieten in het restaurant van een bijzonder gerecht uit de houtskool gestookte Josper-oven, tot een compleet verzorgd dagje uit in de Peelomgeving. Waarbij elk moment voor de gast een ware beleving is. Kom gewoon langs in hartje Meijel en ervaar De Heere van Meijel!

www.deheerevanmeijel.nl