Leef nu & later dagen

Uit onderzoek blijkt dat vééél ondernemers een probleem hebben als ze met pensioen gaan. Dat gaat jou toch niet gebeuren! Wees welkom op onze leef nu & later dagen voor ondernemers, zodat jij op een leuke manier de belangrijkste inzichten leert voor je pensioenopbouw, je goed voorbereid bent op je financiële toekomst en je pensioenwaarde verdubbelt.

Voor ondernemers
Speciaal voor ondernemers organiseert Vallura de leef nu & later’ bijeenkomsten. We gaan ondernemers op een leuke en ontspannen manier inzichten geven over de pensioensituatie. Vallura is specialist in pensioenoplossingen en combineert dit met hoogwaardige fiscale kennis, zodat je maximaal belasting bespaart. Als geen ander weten we dat pensioen niet de prioriteit van het dagelijks ondernemen heeft. Inkomsten uit het bedrijf worden geïnvesteerd om het bedrijf toekomstbestendig te maken. Daarom vraagt de pensioenopbouw van de ondernemer een net wat andere aanpak dan voor een ander. Dit is de kans voor jou als ondernemer om op een leuke manier gericht te bepalen wat je nu wél en wat je níet met je pensioen wilt doen.

Beleef de nu & later dagen
Vallura vindt dat het onderwerp pensioen niet saai en stoffig hoeft te zijn. Een goed pensioen bepaalt wel of je vanaf pensioendatum nog altijd kan genieten van het leven zoals je graag wilt. Je leeft nu… en later! Net zoals lekker eten past bij gezond eten en zoals lekker sporten past bij gezond bewegen, zo past je pensioen regelen bij later genieten. Tijdens de leef nu & later dagen combineren we het genieten van het leven daarom met een toekomstbestendig leven. Niet alleen voor de lichamelijke gezondheid, maar ook je financiële gezondheid. Kom ook jouw leef nu & later dag beleven! 

De bijeenkomsten
Elke bijeenkomst richt zich op een andere groep ondernemers.

Onze partners
De leef nu & later dagen worden samen met onze partners gedaan.

Voor particulieren
Vallura is bezig met het plannen van de leef nu & later dagen voor particulieren

terug naar home