Samenwerken met professionals

Als professioneel bedrijf weet u waar u goed in bent en voor welke zaken u een specialist inschakelt. Uw tekort aan kennis of capaciteit op het gebied van fiscaliteit en pensioen vullen wij graag voor u aan.

Accountants- en administratiekantoren

Fiscaal advies en pensioen advies op het moment dat ú daar beroep op wilt doen. Wij spreken de taal van de ondernemer, werken tegen een scherp tarief en zijn bovendien een onafhankelijke adviseur. Wij doen geen administraties: daar bent ú goed in. Graag vullen wij uw dienstenpakket aan, zodat ú tevreden klanten heeft!

Meer lezen


Assurantie en verzekeringskantoren

Fiscaal en pensioenadvies als uw klanten daar om vragen. Wij ondersteunen u als uw klant net even iets wilt wat u niet kunt leveren. Wij doen geen schade, zorg of hypotheken: daar bent ú goed in. Graag vullen wij uw diensten aan met onze fiscale- en pensioenkennis. Wij beschikken over een eigen AFM vergunning en eigen aanstellingen bij banken en verzekeraars. Laat ons uw dienstverlening verbreden, zodat ú tevreden klanten blijft houden en volledig in beeld blijft voor andere verzekeringen.

Meer lezen


Notarissen, juristen en advocaten

Als professional weet u waar u goed in bent. Dat weten wij ook. Fiscale en pensioenvraagstukken vragen soms de ondersteuning van een specialist. Wij zijn de adviseur die naast u staat en u helpt uw cliënt optimaal te adviseren, de behoeften van klanten begrijpt en weet te vertalen naar oplossingen. 

Meer lezen

Samenwerken

Hoe werken wij samen?

Vallura voorziet uw kantoor graag van pensioen- en fiscaaljuridisch advies op het moment dat u de benodigde kennis niet voorhanden is.  
Wij vinden het belangrijk dat de vertrouwensrelatie die u met uw klant heeft 100% intact blijft en de identiteit van uw kantoor gewaarborgd blijft. Wij kijken graag achter de schermen mee naar de problematiek van uw cliënten, of we treden gezamenlijk naar buiten. Tegelijkertijd zijn we positief kritisch in de samenwerking en continu op zoek naar verbetering van de relatie. Bij ons bent u verzekerd van een betrouwbaar en degelijk advies.

Onafhankelijkheid voorop

Wij hechten grote waarde aan onafhankelijkheid. Zowel aan onze positie in de markt, maar ook als het gaat om productadvisering. Wij werken niet exclusief voor partijen, maar zoeken de beste partners voor een specifieke relatie. Op pensioengebied zijn wij volstrekt onafhankelijk adviseur & bemiddelaar in financiële producten en ontvangen van derden geen enkele beloning. Onze relaties mogen vertrouwen op een goed product dat het beste past bij de eigen wensen en situatie. 

Uw klant staat centraal

Wij houden niet van oeverloze theoretische discussies en zoeken naar praktische of creatieve oplossingen als uw klant daar om vraagt.