Samenwerken met professionals

Als professioneel bedrijf weet je waar je goed in bent en voor welke zaken je een specialist inschakelt. Jouw tekort aan kennis of capaciteit op het gebied van fiscaliteit en pensioen vullen wij graag voor je aan.

Accountants- en administratiekantoren

Fiscaal advies en pensioen advies op het moment dat jij daar beroep op wilt doen. Wij spreken de taal van de ondernemer, werken tegen een scherp tarief en zijn bovendien een onafhankelijke adviseur. Wij doen geen administraties: daar ben jij goed in. Graag vullen wij jouw dienstenpakket aan, zodat je tevreden klanten hebt!

Meer lezen


Assurantie en verzekeringskantoren

Fiscaal en pensioenadvies als jouw klanten daar om vragen. Wij ondersteunen je als jouw klant net even iets wil dat je niet kunt leveren. Wij doen geen schade, zorg of hypotheken: daar ben je zelf goed in. Graag vullen wij jouw diensten aan met onze fiscale- en pensioenkennis. Wij beschikken over een eigen AFM vergunning en eigen aanstellingen bij banken en verzekeraars. Laat ons je dienstverlening verbreden, zodat je tevreden klanten blijft houden en volledig in beeld blijft voor andere verzekeringen.

Meer lezen


Notarissen, juristen en advocaten

Als professional weet je waar je goed in bent. Dat weten wij ook. Fiscale en pensioenvraagstukken vragen soms de ondersteuning van een specialist. Wij zijn de adviseur die naast je staat en helpt jouw cliënt optimaal te adviseren, de behoeften van klanten begrijpt en weet te vertalen naar oplossingen. 

Meer lezen

Samenwerken

Hoe werken wij samen?

Vallura voorziet jouw kantoor graag van pensioen- en fiscaaljuridisch advies op het moment dat de benodigde kennis niet voorhanden is.  
Wij vinden het belangrijk dat de vertrouwensrelatie die jij met de klant hebt 100% intact blijft en de identiteit van jouw kantoor gewaarborgd blijft. Wij kijken graag achter de schermen mee naar de problematiek van cliënten, of we treden gezamenlijk naar buiten. Tegelijkertijd zijn we positief kritisch in de samenwerking en continu op zoek naar verbetering van de relatie. Bij ons bent je verzekerd van een betrouwbaar en degelijk advies.

Onafhankelijkheid voorop

Wij hechten grote waarde aan onafhankelijkheid. Zowel aan onze positie in de markt, maar ook als het gaat om productadvisering. Wij werken niet exclusief voor partijen, maar zoeken de beste partners voor een specifieke relatie. Op pensioengebied zijn wij volstrekt onafhankelijk adviseur & bemiddelaar in financiële producten en ontvangen van derden geen enkele beloning. Onze relaties mogen vertrouwen op een goed product dat het beste past bij de eigen wensen en situatie. 

Uw klant staat centraal

Wij houden niet van oeverloze theoretische discussies en zoeken naar praktische of creatieve oplossingen als jouw klant daar om vraagt.