Twee jaar Vallura

Twee jaar Vallura

Een mooie groei van het kantoor dat gevierd mag worden. Dat doen we met enkele vernieuwende, gratis acties. Deze zullen komende weken stap voor stap gepresenteerd worden.

Eigenaar Rudie Martens: "Ruim twee jaar geleden besloot ik de stap te wagen van een uitdagende baan naar het starten van een eigen bedrijf met een wat ongebruikelijke doelgroep: pensioen voor ondernemers. Mijn specialisme als fiscalist én pensioenadviseur met bijbehorende financiële producten kan bij deze doelgroep perféct gecombineerd worden. De tijd is voorbij gevlogen met mooie ups en veel leermomenten. Nu, bij een moment van bezinning, ben ik bijzonder trots op hetgeen in die korte tijd al bereikt is.
De eerste stappen waren het verkrijgen van een vergunning van de AFM en het geven van de advies aan de eerste klanten. Inmiddels hebben we al meer dan 100 ondernemers van advies voorzien is de dienstverlening verder uitgebreid met pensioen(juridisch)advies voor werkgevers en werknemers. Wellicht nog wel het meest trots ben ik op de waarderingen die we hebben gekregen voor onze nu & later dagen, die onze gasten met een gemiddelde score over drie dagen hebben gewaardeerd met een 8.9. Fantastisch toch? Team Vallura is gegroeid naar vier personen. Mijn dank gaat uit naar Mike, Lizeth en Job voor deze samenwerking en in het bijzonder ook naar mijn partner Resy die mij onvoorwaardelijk gesteund heeft in deze stap en waarmee ik in deze periode in het huwelijksbootje ben gestapt.
Maar onze ambities reiken verder."

Wil jij ook jouw pensioenvraagstuk aanpakken? Aarzel niet, neem nu contact op. We helpen je graag!

Terug naar nieuws