Vallura verkrijgt vergunning AFM

Vallura verkrijgt vergunning AFM

Vergunning bij de AFM
Elke financiële dienstverlener die adviseert over- of financiële producten afsluit moet hiervoor een vergunning aanvragen bij de AFM. De AFM toetst elke financiële dienstverlener op eisen van betrouwbaarheid en geschiktheid. Vallura voldoet aan deze voorwaarden en mag daarom vanaf 5 september adviseren en bemiddelen in aangewezen financiële producten. 

Voor welke financiële producten?
Vallura heeft een inschrijving voor alle pensioen (en lijfrente) gerelateerde producten en richt zich daarbij op de persoonlijke / individuele situatie. Vallura sluit geen collectiviteiten.

Wat kan Vallura voor u betekenen?
Vallura adviseert ondernemers over het pensioen. U krijgt inzicht in welke alternatieven bij uw persoonlijke situatie en wensen passen. Hierbij leveren wij een totaaloplossing en zijn we volledig onafhankelijk, zodat het voor u het meeste oplevert. Het advies bevat een concrete aanbeveling op welke wijze u het realiseren van een onbezorgde oudedag het beste kunt vormgeven. Wij ronden dit af middels het sluiten van een lijfrente-, pensioenproduct en/of risicoverzekering als dit uit het advies naar voren komt.

Ook bewaken wij de voortgang van de opbouw voor u. Verandert uw persoonlijke situatie? Of verandert de markt of wetgeving, waarmee u uw positie kunt verbeteren? Dan zorgen wij dat u hier gebruik van kunt maken. Wij ontzorgen u hierin. Zo bent u verzekerd van een goede en onbezorgde oudedag.

Interesse? Neem contact op voor een gesprek of offerte

Vallura staat ingeschreven met vergunningnummer 12045112 voor vermogen, pensioenverzekeringen, premiepensioenvorderingen, spaarrekeningen en heeft een vrijstelling nationaal regime.

Terug naar nieuws