Zomeractie - Dit is de ideale start voor een nieuwe pensioenregeling

Ben jij als werkgever aan het overwegen om een pensioenregeling te starten? De zomer is het perfecte moment om hier werk van te maken! Veel werkgevers hebben dit al herkend en zijn in actie gekomen.

Onze speciale zomeraanbieding biedt jou een geweldige kans om te beginnen. Maak gebruik van deze tijdelijke actie en geef jouw zomer een perfecte start. 

Waarom is dit het perfecte moment voor jou als werkgever?

 Ontdek het in onze blog!

De ideale start

Waar begin je als werkgever? We hebben onlangs een whitepaper geschreven over de zes stappen voor het starten van een pensioenregeling. Nog beter én makkelijker is het om je te laten begeleiden door een adviseur. Wij helpen je met een quick scan, die je direct inzicht geeft in de belangrijkste aandachtspunten, aanpak, mogelijkheden en kosten. Dit bespaart jou tijd en moeite. 

€ 2000 subsidie op je advieskosten? Reserveer donderdag middag 20 juni in je agenda!

MKB-Nederland en VNO-NCW stellen op 20 juni 2024 een tijdelijke regeling open welke voorziet in € 2.000 tegemoetkoming op de kosten van een WFT pensioenadviseur voor het opstarten van een eerste pensioenregeling die uiterlijk 28 november 2024 gerealiseerd moet zijn.  

De kosten voor een quick scan bedragen normaliter €760 excl. BTW. Profiteer nu van onze tijdelijke actie: laat de quick scan uitvoeren in juli of augustus en je betaalt helemaal niets. Het kost alleen een beetje van je tijd, en sneller kan echt niet!

Waarom? We zien dat de vraag naar nieuwe pensioenregelingen stijgt en willen iedereen helpen aan een goed pensioen. We denken dat dit je helpt om op het juiste moment van start te gaan.

Meer over onze quick scan
Als je als werkgever overweegt om voor het eerst een pensioenregeling voor je medewerkers af te sluiten, krijg je met veel vragen te maken. Onze quick scan helpt je deze vragen te beantwoorden. Op basis van jouw medewerkersbestand bieden we inzichten met drie mogelijke pensioenregelingen:

  • Waar moet je nog meer op letten?
  • Wat levert pensioen jou en je medewerkers op?
  • Wat kost pensioen minimaal en wat kost pensioen in een marktconforme regeling?
  • Welke mogelijkheden heb je bij een pensioenregeling?
  • Hoe werkt pensioen? Wat zit er normaal gesproken in een pensioenregeling?

We bespreken de resultaten van de quick scan met jou en geven vervolgens een gericht advies over de vervolgstappen en de bijbehorende advieskosten. Om te starten met de quick scan, vragen we je om informatie uit je salarisadministratie aan te leveren. Daarna plannen we samen een bespreking in.

Aanmelden

Wil je gebruik maken van deze actie? Bel dan ons kantoor via +31 (0)85 0705190 of laat je gegevens achter via het contactformulier hieronder. We laten je dan weten welke informatie we nodig hebben en bespreken je eerste vragen en wensen.

Deadlines voor deze actie:

  • Aanmelden uiterlijk 26 augustus
  • Aanleveren van de benodigde informatie uiterlijk 31 augustus
  • Bespreking van de quick scan uiterlijk 13 september

NU AANMELDEN

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met ons Privacybeleid.

"IK BEN HEEL TEVREDEN OVER DE KENNIS DIE PARAAT IS OVER PENSIOEN EN DE MOGELIJKHEDEN BIJ VALLURA"

- Flaxe Beheer