Rudie Martens

De thematiek rondom oudedagsvoorzieningen heeft mij al tijdens de opleiding fiscale economie te Universiteit Tilburg gegrepen. Toen al complexe wetgeving met ruwe kanten uit de praktijk. Woekerpolissen, onevenredige revisierentes en absurde beloningen op afsluitprovisies zetten al mijn klantgericht zintuigen op scherp. Toen ik in korte tijd meerdere klanten dezelfde boodschap mocht vertellen (was maar eerder gekomen, dan had ik je nog veel meer kunnen opleveren),  wist ik in deze branche paste én daar een bijdrage aan wilde leveren om dit te verbeteren. 

Het blijkt een missie van veel inzet, ups en downs, waar ik sinds de start met Vallura in 2016 al mijn passie in kan zetten. 

Privé wissel ik dat af met een beetje ontspanning in sport of bourgondisch avondjemet een Limburgse zachte g van Genieten. 

Binnen ons kantoor ben ik de pensioenstrateeg voor onze relaties. Met specialisaties op het gebied van ondernemerspensioen, lijfrenten en belastingadvies op pensioen gebied adviseer ik ondernemers en werkgevers. Regelmatig verzorg ik presentaties, webinars en cursussen op het gebied van oudedagsvoorzieningen. Samen met onze pensioenkits en artikelen inspireer ik anderen om iedereen aan een onbezorgd en goed pensioen te helpen.

Mijn businessclubs, netwerken en branche organisaties:

  • Mede-oprichter Stichting Young Businessclub VVV-Venlo (YBC VVV-Venlo) en lid
  • Bestuur, penningmeester Stichting Pròt mèr Mééls (Pròt mèr Mééls)
  • Lid Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV)
  • Lid en erkend kantoor Register Belastingadviseurs (RB)
  • Voorzitter commissie toekomstvoorzieningen (RB)
  • Bestuur, voorzitter Stichting obligatiehouders windpark Egchelse heide
  • Kennispartner pensioen, platform HR-Communicatie 

Contact

Neem contact met mij op via info@vallura.nl of 085 0705190