Rudie Martens

Ik geloof in eerlijkheid, lange termijn relaties, vertrouwen, begrip, passie en betrokkenheid. Dat pas ik zakelijk en privé toe en levert mij plezier en energie op. Ik houd van een uitdaging en wissel dat graag af met een beetje ontspanning in sport of gezellig avondje uit met een Limburgse zachte g van Genieten. 

Zakelijk heb ik na een opleiding fiscale economie te Universiteit Tilburg mijn fundament gelegd bij een middelgrote accountancy organisatie in zuid Nederland. In ruim 10 jaar dienstverband heb ik een positie in het management team bereikt en was verantwoordelijk voor twee teams binnen de afdeling belasting- en pensioenadvies. De combinatie van leiding geven, samenwerking in teamverband én klantgerichte advisering past perfect. Toch kriebelt de uitdaging van het ondernemerschap nog wat meer. Met de oprichting van Vallura kan ik dezelfde passie kwijt, dichterbij huis mijn specialisme toepassen en vanuit een kleine organisatie nog sneller inspelen op de behoefte van klanten en de samenwerking verbeteren.

Binnen ons kantoor ben ik de pensioenstrateeg voor onze relaties. Met specialisaties op het gebied van ondernemerspensioen, lijfrenten en belastingadvies op pensioen gebied adviseer ik ondernemers en werkgevers.

Mijn businessclubs, netwerken en branche organisaties:

  • Mede-oprichter Stichting Young Businessclub VVV-Venlo (YBC VVV-Venlo) en lid
  • Bestuur, penningmeester Stichting Pròt mèr Mééls (Pròt mèr Mééls)
  • Lid Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV)
  • Lid en erkend kantoor Register Belastingadviseurs (RB)
  • Voorzitter commissie toekomstvoorzieningen RB
  • Bestuur, voorzitter Stichting obligatiehouders windpark Egchelse heide

Contact

Neem contact met mij op via info@vallura.nl of 085 0705190