Werken bij Vallura

Vallura heeft een missie: wij maken pensioen leuk! We geven advies op een eigentijdse manier die zich onderscheidt van de klassieke verzekering- en accountancy adviesorganisaties.  Kun jij een toegevoegde waarde leveren aan onze missie? Dan nodigen we je van harte uit voor een gesprek over jouw rol in ons jonge, groeiende bedrijf. Ook stageplekken behoren tot de mogelijkheden.

Vallura klimt verder omhoog. Dat doen we samen. Wij helpen jou, help jij ons?

Wat biedt Vallura?

Bij Vallura mag je een klein team van collega's verwachten die enthousiast worden van kwalitatief goed advies, waarmee we onze klanten écht blij maken en we de beste zijn op ons vakgebied. Het uitgangspunt is het benutten van ieders kracht en samenwerking om dit zo goed mogelijk te doen. Er is veel ruimte om mee te denken in het reilen en zeilen van de organisatie en hier uitvoering aan te geven. Je krijgt al snel je eigen verantwoordelijkheid en wordt beloond op prestaties. Anders dan bij andere bedrijven in de branche krijg je wekelijks de ruimte om jezelf te ontwikkelen en de dienstverlening van het kantoor te verbeteren. De arbeidsvoorwaarden omvatten ruimschoots voldoende vrije dagen, omdat we geloven dat hard werken ook beloond mag worden met tijd voor jezelf. Salariëring is opgebouwd uit een vast basis bedrag plus een variabel deel dat afhankelijk is van je prestaties. Daarnaast krijg je financiële ruimte om jezelf te ontwikkelen en jezelf namens het kantoor te profileren bij klanten of je netwerk. Wij stimuleren gezonde en fitte medewerkers met een bedrijfsfitness regeling.

Hoe zien medewerkers ons als werkgever?

Vraag: hoe zie jij Vallura als werkgever? De antwoorden variëren van:  "Open minded, meedenkend, positief en vriendelijk/sociaal" tot "Jong/modern bedrijf, met veel flexibiliteit en volop ontwikkelmogelijkheden en met de kenmerken van een startend/groeiend bedrijf".

Vallura als werkgever is open minded, een jong/modern bedrijf met veel flexibiliteit en volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen

Onze klanten en diensten

Vallura is in 2017 gestart met het geven van pensioenadvies voor ondernemers. Met deze doelgroep is Vallura uniek. Belastingadvies wordt gecombineerd met verzekeringsadvies en financiële planning. Inmiddels geven we ook pensioenadvies aan werkgevers, werknemers en HR-medewerkers. Daarnaast geven we belastingadvies aan ondernemers. Ons klantenbestand is divers en biedt mooie uitdagingen.

We doen géén verzekeringsadvies voor hypotheken, schade of zorg. We geven geen fiscaal advies over bijvoorbeeld omzetbelasting en stellen geen jaarrekeningen samen. 

Wil jij ons team versterken?

Spreekt onze missie en werkwijze je aan? En kun jij een toegevoegde waarde leveren aan onze missie? Bijvoorbeeld omdat je ideeën hebt in de innovatie van dienstverlening in de sector? Of omdat jouw kennis en vaardigheden een mooie aanvulling zijn op ons team door jouw specialisatie van bijvoorbeeld financiële planning, (arbeids)recht, estate planning, sociale voorzieningen, inkomensverzekeringen of pensioenverzekeringen? Wij verwelkomen je graag op ons kantoor en zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Stage?

Wij hebben voortdurend mogelijkheden voor stageplekken op meerdere gebieden. Ben jij enthousiast om in een prettige sfeer jezelf te kunnen ontwikkelen en voeg je een mooie portie positieve energie toe? Stuur dan gerust een berichtje.

Bijvoorbeeld voor studenten fiscaal, juridisch, economie, marketing, communicatie, secretarieel, management en meer... 

Laat je zien goed in ons team te passen en van toegevoegde waarde te zijn? Dan is er na je stage vast ook plek voor je.

Actuele vacatures

Onze actuele vacatures

Neem contact op