Pensioendriedaagse 2021, 2 t/m 4 november 2021

Get started!

Vallura doet mee aan de Pensioendriedaagse! In het kader van de Pensioendriedaagse van 2 t/m 4 november 2021 organiseren we webinars over pensioen, gerelateerd aan het thema "hoe je met pensioen aan de slag gaat'.

Webinar - Hoe je als jonge ondernemer je pensioen aanpakt

2 november 2021 - 19:00 uur

Als jonge ondernemer komt er van alles op je af en is pensioen nog ver weg. Pensioen kost geld, tijd en gedoe om te regelen. Wij maken het je makkelijk. Met beperkte informatie geven we je snel inzicht in de mogelijkheden voor jouw pensioen. Om deel te nemen kun je jezelf aanmelden.

Webinar - Mijn werkgever heeft geen pensioen, hoe regel ik het zelf?

3 november 2021 - 19:00 uur

We zien steeds vaker dat MKB-bedrijven (nog) geen pensioen hebben georganiseerd. Het wordt door werkgevers ervaren als te duur en teveel rompslomp. Dat is niet nodig. Speciaal voor start- en scale ups hebben wij een aanpak om pensioen tegen lage kosten en weinig 'gedoe' te regelen. Komt je werkgever niet in beweging? Dan kun je het altijd zelf nog regelen. Daar gaat dit webinar over. Om deel te nemen kun je jezelf aanmelden.

Webinar - Het pensioenakkoord verandert de rol van de HR verantwoordelijke in een organisatie

4 november 2021 - 15:00 uur

Als uitvloeisel uit het pensioenakkoord gaat de wetgeving op de schop. Alle pensioenregelingen moeten worden herzien. Dit is bij uitstek de kans om na te denken hoe je als werkgever je pensioenregeling voor je laat werken als het gaat om duurzaam werkgeverschap. Door de wijziging van het pensioensysteem komen er meer taken bij HR medewerkers te liggen als het om pensioen gaat. In dit webinar gaan we hier op in. Om deel te nemen kun je jezelf aanmelden.