Try out case voor werkgevers in de publieke sector

Vallura is specialist in begeleiding van werknemers in de publieke sector. Met veel enthousiasme zorgen we voor een passende oplossing voor elke situatie.  Ook als je nog geen klant bent van ons kantoor. We gaan graag de uitdaging aan dat jij ook één van onze enthousiaste klanten gaat worden.

Voor jou als werkgever

Ben jij werkgever in de sector overheid, onderwijs of publieke sector en heeft jouw organisatie een specifiek vraagstuk over het pensioen van jouw medewerker(s)?

Dan kunnen wij je een resultaatgerichte aanpak bieden. 

De aanpak: volledige tevredenheidsgarantie

Onze adviseurs zijn thuis in de regels in jouw sector. Graag bepalen we met jou de koers voor een passende aanpak en zorgen we voor een adequate oplossing. Naast onze afgesproken werkzaamheden kunnen wij ook pro-actief verbeterpunten signaleren, zowel voor jou als werkgever als voor de werknemers. 

Nog geen klant van ons kantoor? We gaan de uitdaging graag voor de eerste keer aan. Wij gaan altijd voor volledig tevreden klanten. In deze try out gaan we nog net een stapje verder. Jouw rapportcijfer over onze dienstverlening lager dan een 9? Dan krijg je 20% korting voor elke punt dat jouw rapportcijfer over onze werkzaamheden lager uitvalt. 

Voordelen

Deze aanpak geeft voor jou de volgende voordelen:

  • We maken vooraf samen een plan van aanpak voor het te bereiken doel. We zetten hierbij onze ervaring graag in om dit vorm te geven. Graag maken we ook een vaste prijs voor onze diensten, zodat jij weet waar je aan toe bent.
  • Dankzij onze pro-actieve aanpak gaan wij graag de uitdaging aan meer kansen voor jouw organisatie en/of jouw medewerkers te signaleren.  
  • Onze adviseur heeft verstand van zaken, zeker in de sector. Voor andere vragen kan direct gebruik worden gemaakt van de expertise van de collega's van ons kantoor. Zo ben jij verzekerd van maximale kennis en kunde en dus van een optimaal advies.
  • Niet enthousiast? Dan krijg je geld terug!

Iets voor jou?

Neem contact op voor een kennismaking, zodat we jouw wensen kunnen bespreken.

Meer oplossingen voor de publieke sector