Tarieven Vallura

Tarief beleid

Vallura staat voor een klantgerichte benadering met kwaliteit tegen een eerlijke prijs. 

Onze prijzen zijn daarom afhankelijk van de wensen, maar in de basis afgeleid op basis van een uurtarief. Wij werken op basis van prijsindicaties met vaste prijzen als optie, zodat kosten altijd duidelijk zijn.

Adviestarieven (2021)

  • Een persoonlijk pensioenplan en advies voor particulieren. Je krijgt de mogelijkheid om vaste prijzen af te spreken, waarbij de prijs is gebaseerd op een gemiddelde tariefstelling van € 91,- per uur. In de markt van fiscale advisering en pensioenadvisering is dit een zeer scherp tarief. 
  • Advisering op maat (1) betreffende lijfrenteproducten, (2)  ad hoc persoonlijke vraagstukken voor ondernemers  (3) duurzame inzet van ervaren specialisten op locatie van bedrijven/organisaties á € 119,- per uur.
  • Advisering op maat betreffende (1) fiscale aangelegenheden voor ondernemers / werkgevers en (2) standaard pensioenaangelegenheden voor werkgevers á € 139,- per uur
  • Advisering op maat betreffende (1) fiscale- en (pensioen)juridische geschillen, (2) advisering bij transitietrajecten pensioenregelingen, (3) advisering op het gebied van bedrijfsstructuren en (4) internationale advisering afhankelijk van de complexiteit tussen € 170,- en € 225,- per uur.

Tarieven in abonnementen (2021)

  • Doorvoeren van mutaties in pensioen- of verzekeringsadministraties á € 62,- uur

Deze tarieven zijn in beginsel exclusief 21% omzetbelasting. In sommige gevallen zijn onze werkzaamheden vrijgesteld van omzetbelasting om dat de werkzaamheden zijn gericht op het afsluiten van een financieel product

Interesse? Neem contact op voor een offerte of kennismakingsgesprek!