Inzetten in house pensioenspecialist als werkgever in de publieke sector

Vallura is specialist in begeleiding van werknemers in de publieke sector. Met het inzetten van een in house pensioenspecialist wordt uw organisatie verrijkt met onze specialistische kennis. 

Voor u als werkgever

Werkgever in de sector overheid, onderwijs of publieke sector? En

  • heeft uw organisatie meer dan 50 medewerkers? en/of
  • heeft u een pensioenvraagstuk dat een (een groot deel) van al uw medewerkers raakt?

Dan kunnen wij met onze in house pensioenspecialist u een resultaatgerichte aanpak bieden. 

De aanpak

Onze adviseur werkt vaste momenten vanuit uw locatie en is inzetbaar voor een vaste periode en vast aantal uren. Met deze aanpak zijn wij in staat uw medewerkers adequaat te kunnen ondersteunen en de lijntjes in de relevante afstemmingen met u als werkgever. Naast onze afgesproken werkzaamheden kunnen wij ook pro-actief verbeterpunten signaleren, zowel voor u als werkgever als voor de werknemers.

Voordelen

Deze aanpak geeft voor u de volgende voordelen:

  • De kosten van uitvoering kunnen wij tegen een extra scherp tarief aanbieden ten opzichte van advies op afroep, omdat wij op deze manier ook efficiënter kunnen werken. Dit betekent dat u méér krijgt tegen lagere kosten.
  • Het werken vanuit uw locatie zorgt voor een vertrouwde omgeving voor uw medewerkers. Hierdoor is er voor uw medewerker geen drempel om buiten werktijden afspraken te moeten plannen of tijdsverlies  voor uw medewerkers minimaal.
  • Het werken vanuit uw locatie zorgt verder voor een betere samenwerking tussen ons kantoor en uw organisatie. Deze korte lijntjes verhogen de kwaliteit van de dienstverlening. 
  • Vanuit een vaste periode en vaste uren weet u precies met welke kosten u te maken heeft.
  • Onze adviseur heeft verstand van zaken, zeker in de sector. Voor andere vragen kan direct gebruik worden gemaakt van de expertise van de collega's van ons kantoor. Zo bent u verzekerd van maximale kennis en kunde en dus van een optimaal advies.

Iets voor u?

Neem contact op voor een kennismaking, zodat we uw wensen kunnen bespreken.

Meer oplossingen voor de publieke sector