Pensioen update

Als ondernemer wil jij het maximale uit jezelf en je bedrijf halen. Maar is dat ook genoeg om onbezorgd jouw oudedag tegemoet te gaan? Hoeveel je precies nodig hebt, is voor iedereen anders. Wacht niet af tot je bijna met pensioen gaat om te kijken hoe je er voor staat. Daarmee voorkom je dat jouw pensioensituatie niet meer te herstellen is en je onbezorgd richting jouw oudedag kunt gaan.

Wat doen wij?
Vallura adviseert ondernemers over de inrichting- en opbouw van pensioenvermogen. Je krijgt inzicht in welke alternatieven bij jouw persoonlijke situatie en wensen passen. Hierbij leveren wij een totaaloplossing. Het advies wordt afgerond met een concrete aanbeveling op welke wijze je het realiseren van een onbezorgde oudedag het beste kunt aanpakken. Wij ronden dit af middels het sluiten van aanvullende risicoverzekeringen, lijfrente- en/of pensioenproducten als dit uit het advies naar voren komt.
Ook bewaken wij de voortgang van de opbouw voor jou. Verandert je persoonlijke situatie? Of verandert de markt of wetgeving, waarmee jij jouw positie kunt verbeteren? Dan zorgen wij dat je hier gebruik van kunt maken. Wij ontzorgen je hierin. Zo ben jij verzekerd van een goede en onbezorgde oudedag.

Onafhankelijk advies
Wij krijgen geen vergoedingen van verzekeraars of banken voor producten die via Vallura worden afgesloten. We zijn dus volstrekt onafhankelijk. Dat betekent voor jouw een objectief advies gericht op je persoonlijke situatie.

Een check op je bestaande spaarproduct
Je hebt in het verleden een pensioen- of lijfrenteproduct afgesloten en premie betaald. Jij bent als ondernemer niet dagelijks bezig of dit product nog altijd marktconform is en past bij jouw huidige situatie en wensen. Dat begrijpen wij. Met een check op je bestaande product heb jij snel inzicht of dit nog altijd bij je situatie past. Afhankelijk van de uitkomst passen wij het ook voor je aan. Ook bewaken wij dat het product bij je situatie blijft passen. Zo kun jij je richten op je bedrijf en is jouw pensioenpositie toch geborgd.

Tarief
Een persoonlijk advies wordt aangeboden tegen een vaste prijs, welke is gebaseerd op een uurtarief van € 88,-. Deze prijs is inclusief het afsluiten van een pensioen, lijfrente en/of overlijdensrisico product als dit uit het advies komt. Voor het onderhoud van jouw pensioensituatie neem je een servicecontract af. De kosten hiervoor bedragen € 15,- (exclusief BTW) per maand.


Heb jij in de verleden jaren reeds meerdere pensioenpotjes gespaard? Dan bevelen wij sterk aan om middels een inkomens- en vermogensplaatje het totaal inzichtelijk te maken en waarbij ook het oversluiten van een pensioen, lijfrente en/of overlijdensrisico product zit inbegrepen in de prijs.

Interesse? Neem contact op voor een offerte of kennismakingsgesprek.