Pensioen update

Als ondernemer wilt u het maximale uit uzelf en uw bedrijf halen. Maar is dat ook genoeg om onbezorgd uw oudedag tegemoet te gaan? Hoeveel u precies nodig heeft, is voor iedereen anders. Wacht niet af tot u bijna met pensioen gaat om te kijken hoe u er voor staat. Daarmee voorkomt u dat uw pensioensituatie niet meer te herstellen is en u onbezorgd richting uw oudedag kunt gaan.

Wat doen wij?
Vallura adviseert ondernemers over de inrichting- en opbouw van pensioenvermogen. U krijgt inzicht in welke alternatieven bij uw persoonlijke situatie en wensen passen. Hierbij leveren wij een totaaloplossing. Het advies wordt afgerond met een concrete aanbeveling op welke wijze u het realiseren van een onbezorgde oudedag het beste kunt aanpassen. Wij ronden dit af middels het sluiten van aanvullende risicoverzekeringen, lijfrente- en/of pensioenproducten als dit uit het advies naar voren komt.
Ook bewaken wij de voortgang van de opbouw voor u. Verandert uw persoonlijke situatie? Of verandert de markt of wetgeving, waarmee u uw positie kunt verbeteren? Dan zorgen wij dat u hier gebruik van kunt maken. Wij ontzorgen u hierin. Zo bent u verzekerd van een goede en onbezorgde oudedag.

Onafhankelijk advies
Wij krijgen geen vergoedingen van verzekeraars of banken voor producten die via Vallura worden afgesloten. We zijn dus volstrekt onafhankelijk. Dat betekent voor u een objectief advies gericht op uw persoonlijke situatie.

Een check op uw bestaande spaarproduct
U heeft in het verleden een pensioen- of lijfrenteproduct afgesloten en premie betaald. U bent als ondernemer niet dagelijks bezig of dit product nog altijd marktconform is en past bij uw huidige situatie en wensen. Dat begrijpen wij. Met een check op uw bestaande product heeft u snel inzicht of dit nog altijd bij uw situatie past. Afhankelijk van de uitkomst passen wij het ook voor u aan. Ook bewaken wij dat het product bij uw situatie blijft passen. Zo kunt u zich richten op uw bedrijf en is uw pensioenpositie toch geborgd.

Tarief
Een persoonlijk advies wordt aangeboden tegen een vaste prijs, welke is gebaseerd op een uurtarief van € 85,-. Deze prijs is inclusief het afsluiten van een pensioen, lijfrente en/of overlijdensrisico product als dit uit het advies komt. Voor het onderhoud van uw pensioensituatie neemt u een servicecontract af. De kosten hiervoor bedragen € 15,- (exclusief BTW) per maand.


Heeft u in de verleden jaren reeds meerdere pensioenpotjes gespaard? Dan bevelen wij sterk aan om middels een inkomens- en vermogensplaatje het totaal inzichtelijk te maken en waarbij ook het oversluiten van een pensioen, lijfrente en/of overlijdensrisico product zit inbegrepen in de prijs.

Interesse? Neem contact op voor een offerte of kennismakingsgesprek.