Advies bij specifieke pensioensituaties als werkgever in de publieke sector

Vallura is specialist in begeleiding van werknemers in de publieke sector. Met veel enthousiasme zorgen we voor een passende oplossing voor elke situatie.

Voor u als werkgever

Werkgever in de sector overheid, onderwijs of publieke sector en heeft uw organisatie een specifiek vraagstuk over het pensioen van uw medewerker(s)?

Dan kunnen wij u een resultaatgerichte aanpak bieden. 

De aanpak

Onze adviseurs zijn thuis in de regels in uw sector. Graag bepalen we met u de koers voor een passende aanpak en zorgen we voor een adequate oplossing. Naast onze afgesproken werkzaamheden kunnen wij ook pro-actief verbeterpunten signaleren, zowel voor u als werkgever als voor de werknemers. Begeleiding omtrent APPA (Algemene Pensioenwet Politieke Ambtsdragers) behoort ook tot de mogelijkheden.

Voordelen

Deze aanpak geeft voor u de volgende voordelen:

  • We maken vooraf samen een plan van aanpak voor het te bereiken doel. We zetten hierbij onze ervaring graag in om dit vorm te geven. Graag maken we ook een vaste prijs voor onze diensten, zodat u weet waar u aan toe bent.
  • Dankzij onze pro-actieve aanpak gaan wij graag de uitdaging aan meer kansen voor uw organisatie en/of uw medewerkers te signaleren.  
  • Onze adviseur heeft verstand van zaken, zeker in de sector. Voor andere vragen kan direct gebruik worden gemaakt van de expertise van de collega's van ons kantoor. Zo bent u verzekerd van maximale kennis en kunde en dus van een optimaal advies.

Iets voor u?

Neem contact op voor een kennismaking, zodat we uw wensen kunnen bespreken.

Meer oplossingen voor de publieke sector