Actie- en voordeelgericht pensioengesprek medewerkers gemeenten en ABP deelnemers

Onze aanpak garandeert jouw financiële toekomst. We zijn uniek met onze eigen ontwikkelde concepten en bijzondere specialisatie op het pensioenvlak voor medewerkers van gemeenten. Dat willen we graag laten zien. Zo kun jij deze zomer onbezorgd van het zonnetje genieten en een nog betere oudedag tegemoet zien.

Waar informeren nog tot onvoldoende oplossingsgerichtheid en actie leidt, is net even een slimme oplossing of concreet voorstel nodig. Mogelijk kun je ook nog een belastingvoordeel meepikken. Wij zijn thuis in de regelgeving en zorgen voor een actiegerichte aanpak. 

Ook meer weten over jouw pensioensituatie. Heb je wel genoeg? Kun je eerder met pensioen?  Kun je nog belastingvoordeel halen? Heb je pensioen uit een ander dienstverband, nog bij gespaard in levensloop of een lijfrente (mogelijk nog opgebouwd met  spaarloon uit het verleden)?  Wij helpen je graag. 

Met ons pensioengesprek heb je niet alleen inzicht in jouw pensioensituatie, maar ook of er nog kansen voor je te benutten zijn.

Na het succes van onze zomeractie hebben wij dit pensioengesprek opgenomen in onze dienstenportefeuille. Voor slechts € 95 heb je een gesprek van 1  uur.

De juiste begeleiding levert veel extra voordeel op

Groeiende behoefte

Ons kantoor constateert een groeiende behoefte aan begeleiding. Er is de laatste jaren nogal wat veranderd en er kunnen veel keuzes gemaakt worden. Lang niet alle keuzes zijn bekend  en bovendien is elke situatie net even anders.  De materie is net even te complex om het geheel te overzien en een verantwoorde keuze te maken. Gevolg: er gebeurt niets, of nog erger, er worden foute keuzes gemaakt. Dit kost jou veel geld, óf je laat onnodig kansen liggen.

Voordelen

Onze specifieke kennis van de relevante pensioenregelingen in de sector vertalen wij efficiënt naar signaleringen op voordelen en concrete acties. Waar de werkgever of pensioenfonds alleen mogen informeren, kunnen wij je ook gericht adviseren. 

Actievoorwaarden

We stemmen eerst jouw wensen af en gaan vervolgens op ons kantoor een gesprek met je aan van 1 uur om inzicht te verschaffen in jouw pensioensituatie. Om gebruik te maken van deze actie ben je medewerker van een gemeente, of deelnemer in het pensioenfonds ABP en als

  • je binnen enkele jaren met pensioen gaat , of
  • je het afgelopen jaar in dienst getreden bent bij een gemeente, of 
  • je het afgelopen jaar bent gaan samenwonen óf juist gescheiden bent, of
  • je geld hebt bij gespaard in een levensloopregeling, lijfrente (mogelijk opgebouwd met voormalig spaarloon)
  • je denkt een pensioengat uit het verleden te hebben of
  • je wilt actief bij sparen voor vroegere pensionering, bijvoorbeeld omdat je partner al (veel) eerder AOW krijgt.

Interesse? Meldt je nu aan, want er zijn een beperkt aantal uren beschikbaar.

Na je aanmelding via het formulier hieronder nemen wij contact met je op voor het inplannen van een tijdstip. Dit is altijd op maandag, woensdag of vrijdag. Vul bij bedrijfsnaam in bij welke gemeente of bedrijf je werkzaam bent en geef eventueel bij de vrije ruimte aan als een bepaalde dag je voorkeur geniet.