Mike Nijssen

Wie ben ik?
Mijn naam is Mike Nijssen, 28 jaar jong en opgegroeid in Meijel. Direct na mijn opleiding ben ik in 2017 bij Vallura begonnen in het mooie pensioenvakgebied. In deze periode heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van individueel pensioen, waarbij ik me voornamelijk richt op vraagstukken met betrekking tot het ondernemerspensioen, lijfrenten en particulier pensioenadvies.

Waar sta ik voor?
Ik hecht veel waarde aan een goede relatie met de klant, waarbij ik mijn passie en kennis op het gebied van pensioen probeer over te brengen en ik het iedereen gun te genieten van een (financieel) zorgeloze oude dag. In mijn werkzaamheden staat de behoefte van de klant centraal, waarbij de volgende speerpunten het meest naar voren komen: de wens voor de toekomst, vertrouwen, een betrokken gevoel en het over brengen in Jip- en Janneke-taal.

Wat kan ik voor jou betekenen?
Ik ga met je in gesprek over de wensen en behoeftes voor jouw oude dag. Vervolgens maak ik inzichtelijk wat er mogelijk is en help ik bij het maken van weloverwogen keuzes. Dit zorgt voor een gevoel van rust. Hierdoor kun je met een goed gevoel toeleven richting je oude dag zonder zorgen over jouw financiële situatie. Met name voor ondernemers is dit vaak een lastig onderwerp, waarbij ik graag wil helpen! Dit is dan ook een van de redenen dat ik me in het pensioen voor de ondernemer ben gaan specialiseren.

Speelt dit vraagstuk voor jou als ondernemer of particulier? Aarzel dan niet en neem contact op via: mike@vallura.nl of 085 0705190